Members Szalom Napisano 13 Lutego 2017 Members Napisano 13 Lutego 2017 Z tej perspektywy wygląda dobrze, aczkolwiek ciężko ocenić obiektywnie, bo brakuje zdjęcia z przodu i z góry. Przemox, mógłbyś wstawić? Cytuj
Members Gregs Napisano 13 Lutego 2017 Members Napisano 13 Lutego 2017 No kolego naprawdę nieźle a to dopiero 4 miesiące, co to się będzie działo za kolejne 4 Cytuj
Moderators Nerd Napisano 14 Lutego 2017 Moderators Napisano 14 Lutego 2017 Moim zdaniem można uzyskać fajny efekt mimo słabej gęstości donoru. Ale przy założeniu, że będzie się miało krótko ścięte włosy. I one będą pełniły po prostu rolę konturów twarzy. Tak jak teraz linia zarostu komponuje się dobrze z linią włosów. Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members harryd Napisano 14 Lutego 2017 Members Napisano 14 Lutego 2017 Mr Nerd, kiedy foty? pozdrharry Cytuj
Members przemox78 Napisano 3 Marca 2017 Autor Members Napisano 3 Marca 2017 Hej!Mały update, wstawiam zdjęcia ok 5 miesięcy po zabiegu przeszczepienia 2850 graftów u Dr Marala w Turcji. Włosy wciąż rosną, pewnie jeszcze się zagęszczą, kto wie? Póki co trzymałem je dość krótko ponieważ góra głowy jest dość rzadka na dłuższe włosy Chyba jest spory progres co? Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members speed201 Napisano 3 Marca 2017 Members Napisano 3 Marca 2017 Fajnie to wygląda. Stosujesz loxon ? Cytuj
Moderators Nerd Napisano 3 Marca 2017 Moderators Napisano 3 Marca 2017 Moim zdaniem wygląda to znacznie lepiej. Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members matias21 Napisano 3 Marca 2017 Members Napisano 3 Marca 2017 wygląda dużo lepiej niż po pierwszym HT z perspektywy jak się ogląda człowieka w sumie dobrze to wygląda tzn góra nie odznacza się na tle dołu, napewno jeszcze coś urośnie tak do 8-9 miesięcy. Cytuj
Members pikpok78 Napisano 4 Marca 2017 Members Napisano 4 Marca 2017 Jak na sytację, z której startowałeś trafiles do włosowego raju. Gęstość, jak dla mnie, przy tej długości akceptowalna- nawet nie wiem czy chciałbym dalszych odrostów i zagęszczenia - bo wygląda to teraz , jak na 2 przeszczepy i słabą sytuację startową, nad wyraz naturalnie. Ot typa lekko przerzedziło, ale włosy się trzymają - linia jest - chapnę mu pęto - pomyśli niejedna dziewoja. Najważniejsze, ze wydaje się, ze to sytacja raczej pernamentma. Twoje natywne wlosy na gorze, z ktorymi startowales pewnie juz dawno przekroczyly wrota bram niebieskich - a to co widzimy to trwaly efekt posttransplantacyjny. Zegnamy z forum - wpadnij ponownie, gdy dzieci zaczną Ci łysieć. Cytuj
Members r4z3r Napisano 4 Marca 2017 Members Napisano 4 Marca 2017 Ot typa lekko przerzedziło, ale włosy się trzymają - linia jest - chapnę mu pęto - pomyśli niejedna dziewoja.Hahaha mistrz Ale pomijając wszelkie hipotezy, to faktycznie linia robi swoje - jest wiele lepiej Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members matias21 Napisano 4 Marca 2017 Members Napisano 4 Marca 2017 znając Przema on i tak się nie podda i będzie kolejne HT Cytuj
Members przemox78 Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Members Napisano 5 Kwietnia 2017 Hej!Dziś mija równe pół roku od wykonania zabiegu przeszczepu 2850 graftów w klinice dr Marala. Wcześniej miałem zabieg w Getfue 2074 grafty.Razem jest już posadzone 4924 grafty. Bez tego pewnie już bym nic nie miał. Myśle, że jest to już prawdopodobnie efekt finalny, teraz trzeba się zastanowić jakie można podjąć kolejne kroki by wyglądać jak człowiek haha Pierwsze 3 zdjęcia są zrobione w mniej korzystnych warunkach, na zewnątrz przy silnym oświetleniu, kolejne już w pomieszczeniu Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members pikpok78 Napisano 6 Kwietnia 2017 Members Napisano 6 Kwietnia 2017 Wyrażam tutaj tylko mój gust. Możesz moje zdanie z automatu umieścić w koszu - zresztą tak jak innych, gdy prawią o smakach i światopoglądach. Nie jesteśmy wyroczniami. Zdecydowanie lepsza jest długość jak w 5 miesiącu - wypowiadałem się już o tym wówczas. Przy takiej długości, jak tutaj, widać rzadziznę i zamiast dodawać sobie uroku, to go ujmujesz. Osobiście skracam do poprzedniej dlugości, gdzie wygląda to gęściej i naturalnie lub chcąc pozwolić sobie na dłuższe, kombinuję dalej - z tym, że mało jest opcji. Donor w większości wyeksploatowany, a na BHR do wymarzonej fryzury nie dojadę. Ostatecznie zostawiam donor na pózniej, by w przypadku jakiejś dalszej fali powrócić do stanu jaki mam obecnie, gdzie przy małej długosci wyglądam schludnie i nie świece. Cytuj
Members matias21 Napisano 6 Kwietnia 2017 Members Napisano 6 Kwietnia 2017 u mnie po 6 i 8 miesiącach jednak była spora różnica na plus poczekaj jeszcze trochę. Cytuj
Members konrad8000 Napisano 6 Kwietnia 2017 Members Napisano 6 Kwietnia 2017 no musze przyznac ze fryz po 5 miesacach wyglondal juz ok jak bys sie pokusil na mikropigmentacje to uzyskal bys naturalny effekt......przy dluszych wlosach nie wyglonda to juz za specjalnie chodz cziekawilo by mnie jaki effekt uzyskasz z nanogenem lub jakimis innymi mikro wluknami....masz sporo jeszcze takich malutkich bezbarwnych babyhair przynajmniej proszek mogl by sie czegos uchwicic Cytuj
Members ninjaturtle Napisano 6 Kwietnia 2017 Members Napisano 6 Kwietnia 2017 dość przyjemnie to wygląda na pewno nie jest to super natura, ale przy totalnym łysieniu to ładny kompromis. Ciekawe jak zapuścisz dłuższe, powinno trochę dogęścić finalne wrażenie, gratulacje! Cytuj
Members gorgiew Napisano 6 Kwietnia 2017 Members Napisano 6 Kwietnia 2017 Bardzo naturalnie. Moim zdaniem fajniej to wyglądało jak miałeś krótsze włosy. Efekt wówczas był bardzo zdrowy i seksi, ale przy dłuższych również jakoś to wygląda. Myślisz o kolejnym przeszczepie? Cytuj
Members ninjaturtle Napisano 6 Kwietnia 2017 Members Napisano 6 Kwietnia 2017 ja bym zaakceptował u siebie, lepiej mieć taki efekt niż gęsty przeszczep na jednej połowa a druga łysiejąca, wtedy jest totalnie z dupy. Tak przynajmniej jest naturalnie, tym bardziej że nie zrył sobie potylicy polskimi-stripami (brrr). Cytuj
Members marcinekk Napisano 7 Kwietnia 2017 Members Napisano 7 Kwietnia 2017 Też tak myślę. Pół glowy gęste a pół totalnie łyse wygląda słabo. Zaczeski i inne cuda są fatalne i tylko chyba ich właściciel myśli że nic nie widać. Cytuj
Members klekoo91 Napisano 8 Kwietnia 2017 Members Napisano 8 Kwietnia 2017 A ja szczerze mówiąc myślałem ze 5 tys graftow da dużo lepszy efekt :/ w 100%lepiej jak miałeś krotsze Cytuj
Members alibaba Napisano 8 Kwietnia 2017 Members Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgadzam się z Pikpok78, skróć włosy na identyczną długość jak w 5 miesiącu i czekaj na dalszy odrost, czego Ci serdecznie życzę. Cytuj
Members Szalom Napisano 9 Kwietnia 2017 Members Napisano 9 Kwietnia 2017 Niech jeszcze ktoś napisze, że lepiej mu w krótszych - tak żeby robiło się mniej monotematycznie. xD klekoo91, nie wiadomo w sumie ile z tych pięciu tysięcy rzeczywiście odrosło, więc ciężko ocenić dokładnie od tej strony... Cytuj
Members przemox78 Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor Members Napisano 9 Kwietnia 2017 Hmm No jak ile odroslo? Prawie wszystkie, w końcu dr Maral jest najlepszy na tym forum poki co nic nie bede skracać tak jest bardzo dobrze, zreszta zdjecia tego nie oddają a ludzie mówią ze w końcu mam włosy. Zapuszczę jeszcze dluzsze a za 6 miesięcy kolejny- 3 przeszczep. Oczywiscie nie ostatni, mysle ze na 3-4 sie skończy. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members klekoo91 Napisano 9 Kwietnia 2017 Members Napisano 9 Kwietnia 2017 Ty to szalony i zdeterminowany jesteś. Kurcze czy że mną tylko jest coś nie tak? Kurcze każdy na forum chce mieć fajny przód bez zakoli... ja wolałbym by te włosy poświęcone na zakola wsadzic w srodek/koronę bo co drugi facet ma zakola... a z dwojga złego lepsze zakola niż gniazdo. Przemo masz w swoim temacie ilość graftow jednowlosowych itp. ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi