Members Abcd121212 Napisano 7 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 7 Stycznia 2018 Wersja bez strupków Cytuj
Members aras_85 Napisano 9 Stycznia 2018 Members Napisano 9 Stycznia 2018 jak wyglada termin oczekiwania ? Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 9 Stycznia 2018 jak wyglada termin oczekiwania ?Musisz do nich napisać Cytuj
Members aras_85 Napisano 9 Stycznia 2018 Members Napisano 9 Stycznia 2018 jak wyglada termin oczekiwania ?Musisz do nich napisać napisalem wlasnie, a Ty dlugo czekales? Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 9 Stycznia 2018 jak wyglada termin oczekiwania ?Musisz do nich napisać napisalem wlasnie, a Ty dlugo czekales? To raczej kwestia kiedy Tobie pasuje, a oni się dostosują Cytuj
Gość Napisano 9 Stycznia 2018 Napisano 9 Stycznia 2018 mi np wogole nie odpisali na 2 maile (jakos rok temu pisalem) wszystkie renomowane kliniki odpisywaly, w kazdej z klinik byl ten sam mail pisany przy uzyciu translatora Cytuj
Members aras_85 Napisano 9 Stycznia 2018 Members Napisano 9 Stycznia 2018 jak wyglada termin oczekiwania ?To raczej kwestia kiedy Tobie pasuje, a oni się dostosują a mozna wiedziec skad z PL najtaniej wychodzi wylot i jakie linie badz jakimi leciales? dzieki Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 9 Stycznia 2018 mi np wogole nie odpisali na 2 maile (jakos rok temu pisalem) wszystkie renomowane kliniki odpisywaly, w kazdej z klinik byl ten sam mail pisany przy uzyciu translatoraMi odpisali jakoś po dwóch dniach. Z tym ze pisałam do nich dużo wcześniej bo już we wrześniu. Jeśli chodzi o lot, to patrzyłem raczej na komfort tzn żeby był bez przesiadki. Za bilety wyszło mi 1278 zł. Myśle że dorwiesz coś tańszego bo jeden bilet był za 470(ekonomiczna) chyba a drugi ponad 700(ekonomiczna premium ) lotem z Warszawy a z Turcji turkish airlines Cytuj
Members aras_85 Napisano 10 Stycznia 2018 Members Napisano 10 Stycznia 2018 a jak wyglada sprawa z dogadaniem sie z nimi na miejscu ? maja jakiegos polskiego koordynatora czy po angielsku tylko? Cytuj
Members wrobel Napisano 10 Stycznia 2018 Members Napisano 10 Stycznia 2018 a jak wyglada sprawa z dogadaniem sie z nimi na miejscu ? maja jakiegos polskiego koordynatora czy po angielsku tylko? Nie mają kordynatora ale ich język jest bardzo prosty jeśli chodzi o akcent także no nie jest ciężko ich zrozumieć. Każdy kogo angielski jest na poziomie komunikatywnym nie powinien mieć problemów żeby się z nimi dogadać. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members Abcd121212 Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 10 Stycznia 2018 Myślicie, ze mogę już stosować szampon zoxin, bo mam lekkie problemy ze skóra na głowie? Cytuj
Members wrobel Napisano 10 Stycznia 2018 Members Napisano 10 Stycznia 2018 Myślicie, ze mogę już stosować szampon zoxin, bo mam lekkie problemy ze skóra na głowie?Ja chyba zacząłem Zoxin w drugim miechu a miałem dosyć spore problemy ze skórą głowy (tzw. martwa skóra). Myślę, że bezpieczniej będzie zastosować Head&Shoulders nawet dużo lekarzy od HT poleca go jako szampon codziennego użytku. Wiem, nie jest za rewelacyjny jakościowo ale na przemian z zoxinem wyszedłem na prostą ze skórą a sam też nieźle działa. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members Abcd121212 Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 10 Stycznia 2018 Myślicie, ze mogę już stosować szampon zoxin, bo mam lekkie problemy ze skóra na głowie?Ja chyba zacząłem Zoxin w drugim miechu a miałem dosyć spore problemy ze skórą głowy (tzw. martwa skóra). Myślę, że bezpieczniej będzie zastosować Head&Shoulders nawet dużo lekarzy od HT poleca go jako szampon codziennego użytku. Wiem, nie jest za rewelacyjny jakościowo ale na przemian z zoxinem wyszedłem na prostą ze skórą a sam też nieźle działa. Dzięki Na razie stosuje szampon dla dzieci, ale zamienię go na h&s Cytuj
Members aras_85 Napisano 11 Stycznia 2018 Members Napisano 11 Stycznia 2018 Bierzesz jakas chemię po HT? Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 11 Stycznia 2018 Bierzesz jakas chemię po HT?Na razie biorę same zioła, ale później pewnie wezmę np. duta Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 11 Lutego 2018 Autor Members Napisano 11 Lutego 2018 Bardzo proszę Zdjęcia sprzed 2 dni. Tył i boki już goliłem na zero, ale znowu zarosły Cytuj
Members Tepeeno Napisano 3 Marca 2018 Members Napisano 3 Marca 2018 Po jakim czasie zaczely wypadac? Cytuj
Members nord Napisano 5 Marca 2018 Members Napisano 5 Marca 2018 Może przeoczyłem ale to było mechaniczne czy manualne Fue ? Cytuj
Members antydhtor Napisano 5 Marca 2018 Members Napisano 5 Marca 2018 Maral przecież nie robi manualnego. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Abcd121212 Napisano 5 Marca 2018 Autor Members Napisano 5 Marca 2018 Jakiś tam procent graftow, ale naprawdę znikomy był manualnie. Cytuj
Members kubas782 Napisano 5 Marca 2018 Members Napisano 5 Marca 2018 Mi podczas pobrania u Marala pobór robiły 2 osoby - jedna motorynką, jedna manualnie. Nie wiem jaki był stosunek tych mechanicznych do manualnych, ale kilkaset na pewno ręcznie zostało wyciągniętych. Cytuj
Members Abcd121212 Napisano 18 Marca 2018 Autor Members Napisano 18 Marca 2018 Mam do Wad pytanie odnośnie martwego naskórka, który w niektórych miejscach znajduje się jeszcze na mojej głowie. Myślicie ze mogę go delikatnie zdrapać po wcześniejszym umyciu głowy? Penwnie będzie odchodził razem z włosami... Cytuj
Members rjack Napisano 19 Marca 2018 Members Napisano 19 Marca 2018 Trzymaj sie! Obserwuję ten wątek i między innymi od niego uzależniam swoją decyzję. Tak więc please kontynuuj.Pozdrawiam serdecznie i życzę ładnej szopy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi