Members bejker Napisano 28 Października 2012 Members Napisano 28 Października 2012 Będzie to ktoś zamawiał, bo może udałoby się zmniejszyć koszty przesyłki itd...? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 28 Października 2012 Autor Members Napisano 28 Października 2012 koszty przesyłki są niewielkie. Praktycznie tyle co w Polsce. Co do amolu, to myślę że najpewniej byłoby robić wcierki co 1-2 tygodnie. ushikawa:"moja baza żelowa" czyli taka którą można kupić u mnie. Jak ktoś myśli że robię to tylko dla zysku to podałem drugi sposób z amolem, który tez powienienbyć efektywny. Nikogo nie naganiam do zamawiania czegokolwiek u mnie... Cytuj
Members ushikawa Napisano 28 Października 2012 Members Napisano 28 Października 2012 Bynajmniej nic takiego nie sugerowałem. Po prostu nie wiedziałem Cytuj
Members elmo Napisano 28 Października 2012 Members Napisano 28 Października 2012 jakiś czas temu była oferta w dziale kupię/sprzedam o kwercytynie, ale wtedy chyba nikt się nie zainteresowałviewtopic.php?f=37&t=390 może jeszcze aktualne jak ktoś nie chce z zagranicy zamawiać Cytuj
Members gertych Napisano 28 Października 2012 Members Napisano 28 Października 2012 Aby opłacało się kupić grupowo, należaloby zlozyc zamowienie na kilogram jak nie lepiej, kupujac samemu przesylka wychodzi ok 15 zlotych Cytuj
Members virus_ek Napisano 1 Listopada 2012 Members Napisano 1 Listopada 2012 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term ... 20baldness Cytuj
Members eryk Napisano 2 Listopada 2012 Members Napisano 2 Listopada 2012 Stosuję już ktoś? Sam się zastanawiam, tylko nie wiem jak będzie ze zmywaniem tego z głowy. Nie uśmiecha mi się chodzenie z żółta głową. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 2 Listopada 2012 Autor Members Napisano 2 Listopada 2012 ja stosuję w żelu. Rzeczywiście jest lekkie farbowanie skóry, ale myślę że gdy ktoś to porządnie zmyje to zejdzie, bo ja dość delikatnie myję głowę. Ale jeśli ktoś ma włosy dłuższe niż 12mm to nie powinno być to zauważalne Cytuj
Members bejker Napisano 2 Listopada 2012 Members Napisano 2 Listopada 2012 Ziom stosujesz to razem z PSI?W ogole jak to jest z stosowaniem tego, bo bede 3 rzeczy stosowal na bazie rzelu - AHK/ASC/ i to, i zastanawiam sie jak to zrobic, z godzinnymi przerwami na wieczor? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 2 Listopada 2012 Autor Members Napisano 2 Listopada 2012 ajj może być problem z taka ilością rzeczy w bazie żelowej nawet z dłuższymi przerwami. Tak PSI stosuje rano a żel wieczorem Cytuj
Members delpiero02 Napisano 2 Listopada 2012 Members Napisano 2 Listopada 2012 ziom a kiedy stosujesz , saba i ru?? Cytuj
Members ziom1990 Napisano 2 Listopada 2012 Autor Members Napisano 2 Listopada 2012 nie stosuję. Od kiedy wszedłem na PSI odstawiłem całą resztę Cytuj
Members eryk Napisano 3 Listopada 2012 Members Napisano 3 Listopada 2012 Fajnie jakby ktoś stosował kwercetynę ale bez inny specyfików. Bo tak będzie ciężko ocenić jej działanie. Chyba ja się skuszę niedługo. Cytuj
Members virus_ek Napisano 3 Listopada 2012 Members Napisano 3 Listopada 2012 Ja tak będę robił- tylko kwercytynę. Cytuj
Members pix178 Napisano 7 Listopada 2012 Members Napisano 7 Listopada 2012 wczoraj zastosowałem pierwszy raz kwercytyne i szczerze mówiąc dość znacząco farbuje skórę głowy. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Members Napisano 7 Listopada 2012 tak z tym farbowaniem jest problem. Używam już kilka dni w żelu i co mogę stwierdzić odnośnie koloru skóry: jeśli ktoś masz włosy krótsze niż 12mm może być problem. Sam mam 6mm i nawet po zmyciu pozostawia żółtą barwę którą niestety da się zauważyć. Czyli podsumowując nie jest to specyfik dla osób o krótkich włosach ;/ Cytuj
Members pix178 Napisano 7 Listopada 2012 Members Napisano 7 Listopada 2012 moze w jakis sposob mozna sie pozbyc tego koloru w kwercytynie, moze jakies labolatorium lub ci co ja przetwarzają na postać proszkowaną,( czyli taka jaka My kupujemy ). Cytuj
Members ziom1990 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Members Napisano 7 Listopada 2012 nie ma takiej możliwości Cytuj
fighter Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 to zabarwienie rzeczywiście jest tak mocne, że po porządnym myciu szamponem nie schodzi? Ja skronie ścinam na pewno poniżej 12mm więc średnio by było chodzić z żółtą skórą... Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members ziom1990 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Members Napisano 7 Listopada 2012 tak jest mocne tzn pozostaje zabarwienie skóry na żółto, może po porządnym zmyciu schodzi, ja zawsze myję głowę bardzo delikatnie... no ale to nie zmienia faktu że jeśli ktoś ma krótkie włosy i przerzedzone to na pewno używanie kwercetyny będzie problemem. Cytuj
Members pix178 Napisano 7 Listopada 2012 Members Napisano 7 Listopada 2012 myślę, że rano umyłem włosy dość porządnie i jednak żółte zabarwienie zostało. Może jest jakiś inny produkt z dużą ilością kwercytyny, który moglibyśmy używać, a który nie pozostawia takiego zabarwienia. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Members Napisano 7 Listopada 2012 zależne to jest od pojazdu, jeśli wodny z etanole i pg to będzie bardzo farbował nawet w niskich koncentracjach. W żelu lub kremie farbowanie bedzie zdecydowanie mniejsze, ale tak jak mówiłem ciągle zauważalne Cytuj
Members elarios Napisano 7 Listopada 2012 Members Napisano 7 Listopada 2012 Ja stosuję od 2 dni,barwienie jest i owszem ale znośne - po zmyciu w moim przypadku jest leciutki odcień żółtego koloru.Niema się czym przejmować,mi to absolutnie nie przeszkadza:) Cytuj
Members ziom1990 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Members Napisano 7 Listopada 2012 dokładnie wszystko jest zależne od indywidualnej sytuacji na głowie. Jak ktoś ma bladą skórę i krótkie włosy (tak jak ja) to jest to niestety nie do zaakceptowanie Cytuj
fighter Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 skoro tak barwi to właśnie mój pomysł na stymulator poszedł się jebać... Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Rekomendowane odpowiedzi