Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
14 minut temu, mallo napisał:

To ja w takim razie na początek zamówię sobie finasteryd z trichosolem 100 ml żeby mieć porównanie jak działa taki apteczny fin bo do tej pory jechałem na wersji domowej mieszanej z serioxyl loreal. A ewentualnie w kolejnym zamowieniu zamówię duta.

Jakim stężenia używałeś 

• Members
Napisano
11 minut temu, Grzegorz641 napisał:

Jakim stężenia używałeś 

0.05% czyli 3 tabletki fina 1mg na 6 ml serioxylu. I generalnie przez pierwsze 3 miesiące widziałem jakiś tam progres. Niestety ale w ostatnim miesiącu obserwuje powrót do momentu od kiedy zaczynałem z topical finasterydem. Wrzucę fotki porównawcze jak to wyglądało i jak wyglada aktualnie. Pierwsze foto od góry stan przed kuracją na dole po ok. 3 miesiącach. Drugie foto stan aktualny.

IMG_20220424_205930.jpg

IMG_20220617_213019.jpg

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 20.08.2022 o 01:09, bodzix1809 napisał:

tak. Delikatne efekty uboczne zacząłem odczuwać, ale wciąż mniejsze jak na finie. Dodatkowo w tym czasie przytyłem z 10 kg co pewnie też ma wpływ

jakie uboki masz na topical duasteryd ?? mimo wszystko lepsze libido niż na finasterydzie w tabletkach wewnętrznie ?? 

• Members
Napisano
13 godzin temu, arkadiusz098 napisał:

jakie uboki masz na topical duasteryd ?? mimo wszystko lepsze libido niż na finasterydzie w tabletkach wewnętrznie ?? 

Identyczne jak na finie, ale znacznie słabsze. Po prostu jestem w stanie zauważyć spadek libido, ale wszystko nadal działa

• Members
Napisano

Te uboki wsumie to częsty przypadek .W moim przypadku było również zbicie T po ducie a leki 5ar powinny podnosić teścia jednak na forach zagranicznych jest masa przypadków również o zbiciu teścia tak jak było to u mnie 

• Members
Napisano
11 godzin temu, bodzix1809 napisał:

Identyczne jak na finie, ale znacznie słabsze. Po prostu jestem w stanie zauważyć spadek libido, ale wszystko nadal działa

wcześniej finasteryd też topical stosowałeś czy tabletki łykałeś ?? 

• 8 months later...
  • Members
Napisano

Odświeżę trochę temat, czy ktoś ma namiary do jakiejś osoby, lub lekarza, który jest w stanie wypisać receptę na wcierkę recepturową (chodzi mi o kombinację minoxa + duta/fina) tak jak ktoś wspominał na końcu :) Oczywiście za "konsultację" zapłacę :)

• 2 months later...
  • Members
Napisano
W dniu 23.08.2022 o 12:37, bodzix1809 napisał:

Witaj Bodzix1809 , używasz jeszcze Topical Duta z trichosolem 0,025% ? - Jaką cenę teraz mają za 60ml z dostawą?

• Members
Napisano
W dniu 28.07.2023 o 20:20, Hair-Czwa napisał:

Witaj Bodzix1809 , używasz jeszcze Topical Duta z trichosolem 0,025% ? - Jaką cenę teraz mają za 60ml z dostawą?

Aktualnie nie mam czasu tego sprawdzić, ale z transportem mniej więcej 50-60 euro. Używam cały czas 

• 3 months later...
  • 1 year later...
  • Members
Napisano

Jesli   jest  ktos  zainteresowany  moge  zrobic  duta  w  trichosolu      gdyz   najlepiej  dziala    bo  jest    substancja    lipofilna     a trichosol  jest   pojazdem  na bazie  olejkow