Skocz do zawarto艣ci
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cze艣膰, wiem, 偶e takich temat贸w by艂o wiele, bo sam czytam forum od d艂u偶szego czasu ale mo偶e jeste艣cie w stanie聽pom贸c mi w decyzji a i dla innych b臋dzie to wsparciem.

Generalnie przegl膮daj膮c opinie na forum mo偶na doj艣膰 do wniosku 偶e je艣li przeszczep to w turcji a je艣li w Polsce to u Przybylskiego w Kaliszu.

Teraz jednak jak wida膰 w ostatnich w膮tkach pojawi艂o si臋 sporo negatywnych komentarzy odno艣nie efekt贸w u Przybylskiego.

Czy uwa偶acie 偶e nikt w Polsce nie robi dobrze zabieg贸w? Czy np Turkowski z OT CO Clinic, Ambroziak albo inni聽nie s膮 dobrymi聽fachowcami?

Znam oczywi艣cie opinie 偶e w Polsce to zapa艂ki wbite w g. bo ma艂a g臋sto艣膰. Ale przy za艂o偶eniu 偶e zabieg mia艂by by膰 na tak膮 sam膮 ilo艣膰 graft贸w co u Przybylskiego to czy jest jaka艣 alternatywa w Polsce?

A je艣li jeste艣cie przekonani 偶e nie i tylko Turcja to gdzie w Waszej opinii w cenie zbli偶onej do PL? Tj 8-10 zl za graft?

Wiem 偶e temat rzeka ale mo偶e kto艣 ma szerszy ogl膮d sytuacji i tym samym pomo偶e bo tak naprawd臋 kto艣 wchodz膮c teraz na forum mo偶e ju偶 by膰 mocno zmieszany.

z g贸ry dzi臋ki!

pozdrowienia

• Members
Napisano

Nie warto robi膰 w Polsce, nie r贸b sobie krzywdy jak inni. By艂em w Twojej sytuacji rok temu i chcia艂em uwierzy膰 w wizj臋 偶e "nie mo偶e by膰 tak 藕le w Polsce" i 偶e "tym razem si臋 uda". Nie uda si臋, a jak si臋 uda to b臋dziesz mia艂 60-70% efektu zamiast 90-100%. Zabierzesz sobie 2 lata 偶ycia, zniszczysz donor i ograniczysz pole manewru na przysz艂o艣膰.

Jak chcesz tanio to Jack Stong Hair, nie wiem jakim cudem, ale na polskich w艂osach maj膮 odrosty kt贸rych legendarny doktor Couto by si臋 nie powstydzi艂. Je偶eli szukasz bardziej presti偶owych klinik, to potem nie ma "艣rednich" cen, zaczynaj膮 si臋 raczej od 2,5 euro za graft.

• Members
Napisano

Ja wybra艂em opcje w PL, poniewa偶 kwestia finans贸w by艂a dla mnie kompletnie nieistotna. A sk膮d si臋 dowiedzia艂em o klinice?聽2 youtuberow zrobi艂o sobie tam zabieg i patrz膮c na to jak wygl膮dali przed zabiegiem (jeden z nich mia艂 ca艂kiem 艂ys膮 g艂ow臋 a teraz ma w艂osy ;), to zdecydowa艂em si臋 na konsultacje. A ze bylem wtedy jeszcze dosy膰 zielony w tym temacie, to doktor otworzy艂 mi oczy chocia偶by na temat finasterydu, kt贸ry jest cz臋sto pomijany i potem wychodz膮 po czasie dramaty, gdy 艂ysienie post臋puje i zostaj膮 na g艂owie tylko przeczepione w艂osy.

Nie chce nikogo reklamowa膰, bo to nie w moim interesie, a b臋d膮c w klinice widzia艂em sporo os贸b po przeszczepach, chocia偶by czekaj膮c na wizyt臋 na osocze... wydaje mi si臋, ze to specyficzna grupa ludzi, kt贸rzy chc膮 zachowa膰 prywatno艣膰聽i nie chc膮 wynosi膰 takich spraw na forum publiczne. A z relacji na forum widz臋 zdecydowanie zale偶no艣膰 miedzy bud偶etem jak mog膮 przeznaczy膰聽a聽rabatem je艣li zrobi膮 relacje ze swojego zabiegu. Po艣rednicy mocno cisn膮 w marketing, wiec jest tego zdecydowanie wi臋cej ni偶 os贸b, kt贸re po prostu chc膮c odzyska膰 w艂osy. A na forum cze艣膰 os贸b to traktuje jak zawody w udowadnianiu kto ma 'wi臋kszego' :)聽i wygl膮da聽to w sumie jak na ka偶dym聽inny forum, gdzie ludzie si臋聽licytuj膮聽kto ma lepsze auto, dro偶szy聽zegarek czy ile zarabia :)

Pomijam ju偶 kwestie bariery j臋zykowej, przelot贸w samolotem, nerw贸w 偶eby nie uszkodzi膰 graftow i og贸lnie tego, ze b臋d膮c w PL od razu mo偶na (albo po nocy w hotelu) jecha膰 od razu do domu, wiec ja sobie nie wyobra偶am by膰 wtedy w innym kraju, no ale ka偶dy ma inne priorytety i przy odpowiedniej determinacji pewnie sa to wtedy ma艂o wa偶ne rzeczy, ale dla mnie akurat byly wa偶ne.

Podsumowuj膮c, ja bym nie generalizowa艂, ze tylko w jakim艣 kraju mo偶na zrobi膰 jaki艣 zabieg, bo to nie zale偶ny od kraju tylko od cz艂owieka. A widzia艂em na w艂asne oczy efekty ludzi po przeszczepach w PL jak i relacje os贸b, kt贸rym kto艣 zniszczy艂 w艂osy poza granicami PL.

• Members
Napisano

Barbaras a mo偶esz pokaza膰 swoje efekty po przeszczepie i poda膰 nazw臋 kliniki? By艂bym wdzi臋czny.

Wydaje mi si臋 偶e w艂a艣nie du偶ym problemem jest to 偶e jak kto艣 zrobi przeszczep i mu si臋 on uda to nic o tym nie pisze st膮d tak ma艂o klinik w Polsce ma tu na forum jakie艣 w膮tki.

• Members
Napisano

Ja jestem juz po 40-tce, wiec u mnie to byla kwestia pozbycia sie zakoli, bez obnizania linii czola,聽jestem bardzo zadowolony.

Zdj臋cie po lewej z 2017 roku, zdjecie po prawej to 10 miesi臋cy po zabiegu.

01(1).jpg

• Members
Napisano (edytowane)
25 minut temu, speed201 napisa艂:

Robilem w JSH (6 miesiecy temu)聽 korone i praktycznie nic nie odros艂o

Gdzie艣 przeczyta艂em, 偶e korona odrasta p贸藕niej. Ile p贸藕niej, nie pami臋tam. Te偶 robi艂em w JSH oko艂o 2 miesi膮ce temu i p贸ki co donor bez sza艂u, ale mo偶e mam shock loss tak偶e czas poka偶e

Edytowane przez bodzix1809
  • Members
Napisano
4 godziny temu, gregory10014 napisa艂:

Jak w og贸le mo偶na bra膰 pod uwag臋 przeszczep w Polsce maj膮c w Turcji o wiele lepsze kliniki i do tego taniej. Marnowanie czasu na bezproduktywn膮 dyskusj臋. Wystarczy po艣wi臋ci膰 jeden dzie艅 na zg艂臋bienie forum i wyci膮gni臋cie wniosk贸w. Mam nadziej臋, 偶e wi臋cej takich durnych temat贸w nie powstanie. Do usuni臋cia.

Top 3 kliniki w Turcji wed艂ug mnie:

1. Aisha Hair
2. Skymed
3. Jack Strong Hair

Nie wiem, kt贸ra jest najlepsza, ale ka偶da zrobi z Polaka zakolaka cz艂owieka i b臋dzie mo偶na bez kompleks贸w wyrywa膰 p0lki witaminki. Ja poczekam jeszcze jaki艣 czas a偶 mi si臋 troch臋 jeszcze przerzedzi g贸ra i od razu lec臋 do kebab贸w. Jak膮 klinik臋 wybior臋? Na 100% jeszcze nie wiem, ale na dzie艅 dzisiejszy w moim serduszku na pierwszym miejscu jest Skymed. Peace!

nale偶y poszerzy膰 horyzonty, w 偶adnej nie ma Doktora, z czego jedna to nazwa Polska.

TOP 3

1. ASMED

2. HLC

3. Bicer

• Members
Napisano

1. AishaHair
2. Skymed
3. Jack Strong Hair

Nic innego nie ma na na 艣wiecie 偶e na聽forum tylko te 3 kliniki? Przez ostatni czas non toper xD

Mo偶na by pomy艣le膰 偶e te ostatnie relacje to pseudo fotomonta偶 ;)

• Members
Napisano
4 godziny temu, Joe.Tillman napisa艂:

nale偶y poszerzy膰 horyzonty, w 偶adnej nie ma Doktora, z czego jedna to nazwa Polska.

TOP 3

1. ASMED

2. HLC

3. Bicer

Wska偶 mi prosze chocia偶 jednego polskiego lekarza, ktory potrafi zrobi膰 HT? Pomijam juz Andrzeja i ewentualnie Kieracha.聽

• Members
Napisano
3 godziny temu, gregory10014 napisa艂:

@kloocu聽to zaproponuj co艣 od siebie, poparte dobrymi relacjami, a nie jak zwykle malkontenctwo. Ja jestem jak najbardziej za poszerzeniem horyzont贸w w tym temacie i z niecierpliwo艣ci膮 czekam na opinie wybitnych ekspert贸w.

Dlaczego si臋 tak ura偶asz, robi艂e艣 w kt贸rej艣 z wymienionych klinik zabieg? Czy walczysz o ich dobre imi臋聽zupe艂nie bezinteresownie?聽

Ja tylko stwierdzam fakt 偶e wysypa艂o nagle sporo relacji z ww. Klinik ze wspania艂ymi rezultatami ;)

Na ten moment jedyna klinika, kt贸r膮 mog臋聽poleci膰 po efektach, do艣wiadczeniu (robi膮 zabiegi od 2000) to Feriduni Belgia.

Za klinik膮 dla siebie rozgl膮dam si臋 od 10聽lat, na szcz臋艣cie u mnie proces post臋puje wolno :D

Do tej pory mia艂em tylko mini pr贸bny zabieg na 300 graftow w moje聽gorsze zakole, zabieg by艂 w Polsce... Na ten moment聽Czekam na efekty.聽

• Members
Napisano
13 godzin temu, gregory10014 napisa艂:

Jak w og贸le mo偶na bra膰 pod uwag臋 przeszczep w Polsce maj膮c w Turcji o wiele lepsze kliniki i do tego taniej. Marnowanie czasu na bezproduktywn膮 dyskusj臋. Wystarczy po艣wi臋ci膰 jeden dzie艅 na zg艂臋bienie forum i wyci膮gni臋cie wniosk贸w. Mam nadziej臋, 偶e wi臋cej takich durnych temat贸w nie powstanie. Do usuni臋cia.

Top 3 kliniki w Turcji wed艂ug mnie:

1. Aisha Hair
2. Skymed
3. Jack Strong Hair

Nie wiem, kt贸ra jest najlepsza, ale ka偶da zrobi z Polaka zakolaka cz艂owieka i b臋dzie mo偶na bez kompleks贸w wyrywa膰 p0lki witaminki. Ja poczekam jeszcze jaki艣 czas a偶 mi si臋 troch臋 jeszcze przerzedzi g贸ra i od razu lec臋 do kebab贸w. Jak膮 klinik臋 wybior臋? Na 100% jeszcze nie wiem, ale na dzie艅 dzisiejszy w moim serduszku na pierwszym miejscu jest Skymed. Peace!

Te kt贸re wymieni艂e艣 to bardziej bud偶etowe kliniki ani偶eli najlepsze. Ja zrobi艂em w JSH. Czy dobrze? Oka偶e si臋 nied艂ugo bo 3,5 miesi膮ca za mn膮聽

• Members
Napisano
1 godzin臋 temu, dandinho napisa艂:

w jakiej klinice robiles ten mini zabieg ?

Dam zna膰 po ko艅cowym efekcie, zabieg ma艂y, punktowy, mam ca艂膮 dokumentacj臋 foto,聽艂atwo policzy膰 ilo艣膰 graftow kt贸re zosta艂y przeszczepione na 1 cm 2, zobaczymy ile % wyro艣nie.聽

• Members
Napisano
Cytat

Dam zna膰 po ko艅cowym efekcie, zabieg ma艂y, punktowy, mam ca艂膮 dokumentacj臋 foto,聽艂atwo policzy膰 ilo艣膰 graftow kt贸re zosta艂y przeszczepione na 1 cm 2, zobaczymy ile % wyro艣nie.聽

To napisz mi na pw a pozniej po koncowym efekcie na forum 馃榾

• Members
Napisano (edytowane)

Moim zdaniem nie warto robi膰 przeszczepu w艂os贸w w :

1. Polskich klinikach. Poziom jest tutaj bardzo s艂aby.聽

2. W 99% Tureckich klinik, gdzie doktora przy zabiegu to nie zobaczycie, nawal膮 wam tych graft贸w 4000-5000, przyjmie si臋 z tego 70%, zaoraj膮 donor i b臋dzie jako tako. Na poprawk臋 to donoru ju偶 nie b臋dzie.聽Wi臋kszo艣膰 mo偶e i b臋dzie zadowolona, bo efekt b臋dzie lepszy ni偶 giga zakola, kt贸re maj膮 obecnie :D聽Ale jako艣膰 b臋dzie dok艂adnie taka za jak膮 p艂acicie - czyli All Inclusive. Byli艣cie kiedy艣 na wczasach all inclusive i kojarzycie jakiej jako艣ci alkohol serwuj膮 w barze? Ta sama historia.聽

Warto robi膰 przeszczepy w klinikach, kt贸re聽

1. Maj膮 do艣wiadczonego doktora po studiach medycznych, kt贸ry聽b臋dzie robi艂 slitsy/incisions (naci臋cia). Jest to bardzo wa偶ne, musi to by膰 zrobione z chirurgiczn膮 precyzj膮, bo od聽 tego zale偶y na jakiej g艂臋boko艣ci b臋dzie osadzony graft , w jakim kierunku b臋d膮 ros艂y w艂osy, jakie b臋dzie zag臋szczenie.聽

2. Potrafi膮 robi膰 temples (skronia) i maj膮 to udokumentowane wieloma przyk艂adami oraz na forach pacjenci wrzucali wiele przyk艂ad贸w udanych zabieg贸w ze skroniami. Dlaczego? Bo robienie skroni jest najtrudniejsz膮 robot膮 je偶eli chodzi o przeszczep, wi臋c tylko top kliniki to dobrze ogarniaj膮.聽

3. Zalecaj膮 branie finasterydu/dutasterydu i wielokrotnie to powtarzaj膮. 艢wiadczy to o tym, 偶e zale偶y klinice na d艂ugoterminowym efekcie u klienta, a nie chc膮 tylko wzi膮膰 hajs, a z w艂osami niech si臋 dzieje co chce.聽

Edytowane przez looksmatters
  • Members
Napisano

1. Zgadza si臋.

2. Poniek膮d zgoda ale to kwestionuje w 99% jakiekolwiek HT bo nie ka偶dy ma 50 ty艣 偶eby zrobi膰 sobie w艂osy. Id膮c drog膮 cena jako艣膰 i tak wychodzi zabieg w Turcji i tak w 90% na zasadzie opinii np z tego forum i tak 90% zabiegu robi膮 technicy.

__

1. W tureckich klinikach z polskimi opiekunami z tego forum dok艂adnie tak jest, 偶e przy FUE ten kt贸re ma uko艅czone studia medyczne robi naci臋cia. Nie wnikam czy jest to spowodowane prawem jak w Polsce, 偶e tylko ta osoba mo偶e dzieli膰 tkanki czy chodzi o to 偶e w og贸le ma jakiekolwiek poj臋cie o HT. Przy DHI ca艂o艣膰 robi technik a lekarz jedynie obserwuje.

2. Kwestia kszta艂tu g艂owy i naturalnego uk艂adu w艂os贸w bo u niekt贸rych w og贸le to jest totalnie zb臋dne miejsce do wbijania graft贸w. Tak, jest to najtrudniejsze bo w 90% przypadk贸w s膮 to wbite pojedyncze zapa艂ki w miejsce bardzo widoczne i ko艅czy si臋 to albo codziennym goleniem na zero albo laserowym usuni臋ciem.

3. Zalecaj膮 wszyscy ale odpowiedz sobie na pytanie czy jak boli ci臋 z膮b to chcesz ca艂e 偶ycie bra膰 艣rodki przeciwb贸lowe czy po to idziesz go wyrwa膰 by mie膰 z nim spok贸j? Jakakolwiek chemia czy to fina czy nawet g艂upi loxon - co艣 daje ale nie zatrzyma w 100% post臋pu wypadania w艂os贸w ani te偶 nowych na sta艂e nie wychoduje.

Podsumowuj膮c: twoja wizja HT opiera si臋 o FUE robionego u Ferudiniego i branie fina do ko艅ca 偶ycia by cieszy膰 si臋 super efektem. Wizja fajna ale wi臋kszo艣膰 ludzi nie ma ani pieni臋dzy ani ch臋ci na tak膮 zabaw臋.

Moja wizja: ka偶dy musi sobie odpowiedzie膰 sam co chce osi膮gn膮膰, w jakim jest wieku, jaki stopie艅 NW posiada aktualnie. Je艣li nie ma si臋 du偶ego bud偶etu np do 15 ty艣 z艂, jest si臋 stosunkowo m艂odym 20-40 lat, w艂osy jeszcze nie wypad艂y ca艂kowicie a kszta艂t g艂owy nie pasuje do golenia si臋 na zero to lepiej wyda膰 w tureckiej klinice 15 i zrobi膰 sobie tyle co si臋 da np w dw贸ch zabiegach, jeden teraz drugi za rok dwa lata i nadal w og贸le mie膰 w艂osy ni偶 ich nie mie膰. S艂usznie zauwa偶y艂e艣, 偶e " Wi臋kszo艣膰 mo偶e i b臋dzie zadowolona, bo efekt b臋dzie lepszy ni偶 giga zakola, kt贸re maj膮 obecnie " bo tu wchodzi element psychologiczny, samoakceptacji, samooceny, pewno艣ci siebie, przemijaj膮cej atrakcyjno艣ci. Zawsze lepiej mie膰 4 palce d艂oni ni偶 0 nawet je艣li nie jest si臋 ju偶 idealnym maj膮c ich 5. Przeorany donor? Jasne jest to wa偶ne ale lepiej goli膰 si臋 do ko艅ca 偶ycia na zero lub mie膰 d艂u偶sze w艂osy maskuj膮c bia艂e plamki ni偶 nie mie膰 w艂os贸w w og贸le a kiedy jak nie teraz 20-40 lat robi膰 sobie zabieg i cieszy膰 si臋 posiadaniem w艂os贸w? Co lepiej goli膰 si臋 na zero przez 20 lat zbiera膰 kas臋 na zabieg w topowej klinice by w wieku 50-60 mie膰 w艂osy i nieprzeorany donor? Taki zabieg mimo wszystko to nie tylko 艂atanie kompleks贸w jak kobiety jak robi膮 sobie sztuczne cycki i nie dzia艂a tak zero jedynkowo. Mi臋dzy innymi dlatego jest to forum, ludzie wrzucaj膮 relacje ze swoich zabieg贸w by za jak najmniejsze pieni膮dze zrobi膰 jak najlepszy z jak najmniej przeoranym donorem.

• Members
Napisano (edytowane)
9 godzin temu, mario777 napisa艂:

Poniek膮d zgoda ale to kwestionuje w 99% jakiekolwiek HT bo nie ka偶dy ma 50 ty艣 偶eby zrobi膰 sobie w艂osy.聽. Id膮c drog膮 cena jako艣膰 i tak wychodzi zabieg w Turcji聽(...)

Podsumowuj膮c: twoja wizja HT opiera si臋 o FUE robionego u Ferudiniego i branie fina do ko艅ca 偶ycia by cieszy膰 si臋 super efektem. Wizja fajna ale wi臋kszo艣膰 ludzi nie ma ani pieni臋dzy ani ch臋ci na tak膮 zabaw臋.

Mo偶na to zrobi膰 za po艂ow臋 taniej ni偶 50 ko艂a zgodnie z moj膮 wizj膮. Najlepsza cena/jako艣膰 jest w Indiach, a nie w Turcji i tam w艂a艣nie polecia艂em. Wyda艂em razem z przelotami 24 ko艂a na przeszczep 3514 graft贸w, co daje 6,83 za graft, cena lepsza ni偶 w Polsce, a jako艣膰 o wiele lepsza.聽

Je偶eli chodzi o branie fina, to oczywi艣cie 偶e nale偶y bra膰 do ko艅ca 偶ycia, je偶eli nie chce si臋 mie膰 dziur za przeszczepionymi w艂osami i wygl膮da膰 komicznie jak na tym filmiku https://youtu.be/s5hZUTZm7HU?t=199

Znam z for贸w ludzi co bior膮 fina od 20 lat i dalej blokuje miniaturyzacj臋. Nie widz臋 偶adnego problemu w braniu fina d艂ugoterminowo, w d艂ugim terminie jeszcze mniej os贸b ma skutki uboczne. W przypadku ch臋ci posiadania dziecka, mo偶na odstawi膰 na jaki艣 czas. B贸l z臋ba nijak si臋 ma do 艂ysienia androgenowego, je偶eli chcemy por贸wnywa膰 do innych chor贸b, to bardziej do np. cukrzycy, ktor膮 si臋 leczy do ko艅ca 偶ycia. Loxon na pewno nie zatrzyma 艂ysienia, bo jest stymulantem, a nie blokerem.聽

Nie jest tak, 偶e聽wszystkie kliniki zalecaj膮 brania fina/ duta,聽wiele klinik to bagatelizuje, nie u艣wiadamia jakie to istotne w d艂ugim terminie聽i te偶 ma takie podej艣cie, 偶e nie chce straszy膰 pacjent贸w, 偶e taka terapia jest niezb臋dna, bo im po prostu zale偶y na zrobieniu przeszczepu i skasowaniu kasy.聽

A jeszcze zapomnia艂em doda膰, 偶e kolejnym negatywnym sygna艂em jest jak klinika robi wi臋cej ni偶 3000 graft贸w jednego dnia.聽

Edytowane przez looksmatters
  • Like 1
  • Members
Napisano
7 minut temu, dandinho napisa艂:

W jakiej klinice robiles zabieg w Indiach ? Zrobisz foto relacje ?

W klinice Eugenix, doktor Priyadarshini Das, wybra艂em j膮 na podstawie recenzji z hairrestorationnetwork. Sam膮 klinik臋 natomiast odkry艂em szukaj膮c informacji o przeszczepach na skronie i oni si臋 w tym w艂a艣nie specjalizuj膮: https://www.youtube.com/watch?v=tp_b4vuRgTk

Tak, zrobi臋 foto relacj臋.聽

Tutaj przyk艂ady ich pracy :聽

https://www.youtube.com/watch?v=WS9HJO2cZrs

https://www.youtube.com/watch?v=YRcUY1ac0AU

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano
W dniu 25.06.2022 o 00:25, looksmatters napisa艂:

Mo偶na to zrobi膰 za po艂ow臋 taniej ni偶 50 ko艂a zgodnie z moj膮 wizj膮. Najlepsza cena/jako艣膰 jest w Indiach, a nie w Turcji i tam w艂a艣nie polecia艂em. Wyda艂em razem z przelotami 24 ko艂a na przeszczep 3514 graft贸w, co daje 6,83 za graft, cena lepsza ni偶 w Polsce, a jako艣膰 o wiele lepsza.聽

Je偶eli chodzi o branie fina, to oczywi艣cie 偶e nale偶y bra膰 do ko艅ca 偶ycia, je偶eli nie chce si臋 mie膰 dziur za przeszczepionymi w艂osami i wygl膮da膰 komicznie jak na tym filmiku https://youtu.be/s5hZUTZm7HU?t=199

Znam z for贸w ludzi co bior膮 fina od 20 lat i dalej blokuje miniaturyzacj臋. Nie widz臋 偶adnego problemu w braniu fina d艂ugoterminowo, w d艂ugim terminie jeszcze mniej os贸b ma skutki uboczne. W przypadku ch臋ci posiadania dziecka, mo偶na odstawi膰 na jaki艣 czas. B贸l z臋ba nijak si臋 ma do 艂ysienia androgenowego, je偶eli chcemy por贸wnywa膰 do innych chor贸b, to bardziej do np. cukrzycy, ktor膮 si臋 leczy do ko艅ca 偶ycia. Loxon na pewno nie zatrzyma 艂ysienia, bo jest stymulantem, a nie blokerem.聽

Nie jest tak, 偶e聽wszystkie kliniki zalecaj膮 brania fina/ duta,聽wiele klinik to bagatelizuje, nie u艣wiadamia jakie to istotne w d艂ugim terminie聽i te偶 ma takie podej艣cie, 偶e nie chce straszy膰 pacjent贸w, 偶e taka terapia jest niezb臋dna, bo im po prostu zale偶y na zrobieniu przeszczepu i skasowaniu kasy.聽

A jeszcze zapomnia艂em doda膰, 偶e kolejnym negatywnym sygna艂em jest jak klinika robi wi臋cej ni偶 3000 graft贸w jednego dnia.聽

W ko艅cu kto艣 艣wiadomy , nie my艣la艂e艣 nad聽Dr Pradeep聽Sethi ? To najdro偶szy wyb贸r ale robota solidna, inni tamtejsi聽lekarze z mniejsz膮 renom膮聽s膮 ta艅si.聽

P.S.聽a na forum tylko Skymed , wciskaj膮 kit 偶e piel臋gniarka sko艅czy艂a studia z piel臋gniarstwa w wieku 18 lat.聽

• Members
Napisano

Wybra艂em Dr Priyadarshini ze wzgl臋du na najlepszy wariant cena/jako艣膰. Jest to m艂oda ambitna doktor, kt贸ra pracuje ju偶 w klinicie Eugenix ponad 6 lat, w tym roku awansowa艂a聽na Senior doctora, szkolona oczywi艣cie przez Sethi'ego i Arik臋. Na hairrestoration znajduje si臋 co raz wi臋cej recenzji z jej zabieg贸w. Jestem bardzo zadowolony, 偶e to j膮 w艂a艣nie wybra艂em, 艣wietnie si臋 dogadywali艣my.聽

• Members
Napisano
W dniu 5.07.2022 o 00:46, looksmatters napisa艂:

Wybra艂em Dr Priyadarshini ze wzgl臋du na najlepszy wariant cena/jako艣膰. Jest to m艂oda ambitna doktor, kt贸ra pracuje ju偶 w klinicie Eugenix ponad 6 lat, w tym roku awansowa艂a聽na Senior doctora, szkolona oczywi艣cie przez Sethi'ego i Arik臋. Na hairrestoration znajduje si臋 co raz wi臋cej recenzji z jej zabieg贸w. Jestem bardzo zadowolony, 偶e to j膮 w艂a艣nie wybra艂em, 艣wietnie si臋 dogadywali艣my.聽

Sam wszystko zorganizowa艂e艣 czy przy pomocy jakiego艣 biura?聽

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...