Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Dla rozjasnienia. CB to nie stymulator. Ma za zadanie zatrzymac lysienie a nie spowodowac spektakularne odrosny jak co niektorzy marza. Zminiaturyzowane wlosy ,moze max odzyskac nie liczcie na odrost na lysych miejscach. Nie ma takiego srodka i dlugo nie bedzie. Jak chcecie odrost mamy mistrza na forum w odzyskiwaniu wlosow i skopiujcie sobie jego kuracje to zwiekszycie prawdopodobienstwo odrostu .

Kogo miałeś na myśli ?

• Odpowiedzi 399
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano
Dla rozjasnienia. CB to nie stymulator. Ma za zadanie zatrzymac lysienie a nie spowodowac spektakularne odrosny jak co niektorzy marza. Zminiaturyzowane wlosy ,moze max odzyskac nie liczcie na odrost na lysych miejscach. Nie ma takiego srodka i dlugo nie bedzie. Jak chcecie odrost mamy mistrza na forum w odzyskiwaniu wlosow i skopiujcie sobie jego kuracje to zwiekszycie prawdopodobienstwo odrostu .

Kogo miałeś na myśli ?

antydhtor

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Zamówiłem pół roku temu CB, już któryś raz. Ta porcja jednak nieco się różni, jest bardziej "grudkowa". Jak mieszam z pg i etanolem to te cząsteczki się nie rozpuszczają. 

Przy wcześniejszych zamówieniach tak nie było: miało wieksza strukture proszku i się od razu rozpuszczało.

Czy możliwe ze przez to włosy mi się osłabiły? 

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Bralem CB w pojezdzie ze stemoxem przez ponad osiem miesiecy. Przez pierwsze pol roku wszystko ok, niestety po ponad pol roku powstawaly straszne uboki ( utrata pamieci etc)

Efekty mialem naprawde dobre ale musialem zaprzestac stosowania. Mam pytanie , czy jest sens powrotu do CB tylko w jakijms innym pojezdzie?( w ktorym uboki moglyby ustapic) bo CB z finem praktycznie zatrymalo lysienie a teraz linia leci :/

• Members
Napisano

Wlasnie przyszlo CB do mnie od Kaneshop. Napisane jest zeby przechowywac w pokojowej temperaturze.

Jak sie do tego odniesc?

Zawsze było mowione, ze sam proszek trzymamy w zamrazarce a plyn do aplikowania w lodowce.

• Members
Napisano

wie ktos moze jak wyglada przebadanie labolatoryjnie cb na wlasna reke???

mam cb ktore kupil moj brat jakis czas temu (chyba jakos przez cb angel) i niestety nie jest to przebadane a chce miec pewnosc ze to 100% cb

• Members
Napisano
W dniu 26.03.2021 o 17:34, artur3672 napisał:

Wlasnie przyszlo CB do mnie od Kaneshop. Napisane jest zeby przechowywac w pokojowej temperaturze.

Jak sie do tego odniesc?

Zawsze było mowione, ze sam proszek trzymamy w zamrazarce a plyn do aplikowania w lodowce.

Dla bezpieczeństwa trzymałbym w lodówce. Niższa temperatura w przeciwieństwie do wysokiej na pewno nie zaszkodzi. 

• 5 months later...
  • Members
Napisano
12 godzin temu, Radek napisał:

Podobno CB wchodzi na rynek pod nazwą Clascoterone.

Ciekawe czy można będzie stosować na skórę głowy? W sumie dlaczego nie. I ile będzie kosztować? Może na receptę nie będzie drogo. Na brezulę jeszcze poczekamy pewnie z rok albo lepiej więc to byłaby jakaś alternatywa:) Masz gdzieś oficjalne info kiedy lek wychodzi?

• 1 month later...
  • Members
Napisano
W dniu 28.01.2021 o 23:38, davidicke1 napisał:

Czy ma ktoś informację o wpływie CB na jakość nasienia? I czy jest bezpieczny przy staraniu się o dziecko ?

Stosuje tylko CB 4 lata w miksie (glikol + spirytus). Rok temu urodzilo mi sie zdrowe dziecko. 

• Members
Napisano
19 minut temu, efiro napisał:

Stosuje tylko CB 4 lata w miksie (glikol + spirytus). Rok temu urodzilo mi sie zdrowe dziecko. 

Zapomnialem dodac, ze oprocz CB na noc jeszcze stosuje 1-2 ml na skalp kaws walprinowy (przygotowuje go jeden z forumowiczow).

• 5 months later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • Members
Napisano

Eh pamiętam jak na tym forum lata temu wieszczono pokonanie łysienia jak tylko CB wejdzie na rynek.
No i weszło pod nazwą Winlevi cladcoterone, jest do kupienia na internecie po absurdalnych pieniądzach. Próbował ktoś?

Fin

• 11 months later...
  • Members
Napisano

Jest nowa aktualizacja z 21 Marca 2024. Jak wszystko pójdzie cacy (a historia nie raz pokazała, że nie poszło) to Breezula wyjdzie na rynek w 2026 i będzie kosztować $75-$150 za buteleczkę. Cieszę się, że trafiłem na to forum i zacząłem brać fina, bo do Breezuli może bym i doczekał, ale moje włosy już nie 😅 Jakby ktoś był chciał poznać więcej szczegółów na temat aktualizacji to jest plik pdf do pobrania w sekcji 'Latest presentation': https://www.cosmopharma.com/.

• Members
Napisano
19 minut temu, tiqer3k napisał:

Jest nowa aktualizacja z 21 Marca 2024. Jak wszystko pójdzie cacy (a historia nie raz pokazała, że nie poszło) to Breezula wyjdzie na rynek w 2026 i będzie kosztować $75-$150 za buteleczkę. Cieszę się, że trafiłem na to forum i zacząłem brać fina, bo do Breezuli może bym i doczekał, ale moje włosy już nie 😅 Jakby ktoś był chciał poznać więcej szczegółów na temat aktualizacji to jest plik pdf do pobrania w sekcji 'Latest presentation': https://www.cosmopharma.com/.

a jak wygląda Twoja kuracja? tylko fin? 

• Members
Napisano
22 godziny temu, dhttrash napisał:

a jak wygląda Twoja kuracja? tylko fin? 

Finapil 1mg 3 x tygodniowo, alopexy 5% 2 x dziennie i nizoral 2-3 razy w tygodniu. Efekt jest taki, że przez pierwsze kilka miesięcy minoxidil zrobił naprawdę fajną robotę, później jak się pojawił pierwszy shedding to w panice sięgnąłem po fina i teraz włosy dalej się sypią, ale znacznie wolniej i nie tak drastycznie 😊