Members antydhtor Napisano 29 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 29 Kwietnia 2024 4 godziny temu, irk98 napisał: Antydhtorem inspirują się na całym świecie Gdyby nie anty (a właścieiw bridgeburn który był zainspirowany antym) pewnie byłbym łysy i walił konia smutny na chacie. Można zarzucać antydhtorowi, że jest trochę porywczy, trochę narwany i bezpośredni, ale nie tego, że nikt nie zazdrości mu sukcesu. Malo tego - sposoby które 7 lat temu stosował antydhtor i były uważane za wariactwo, powoli są wdrażane przez lekarzy. Przykład? Oral minox Zawsze ludzie, którzy wyprzedzali swoje czasy i to w każdej dziedzinie, byli uznawani za wariatów i chorych psychicznie, często ich też zabijano, nękano, prześladowano, wykpiwano, skutecznie unieszkodliwiano. Kopernik też wył wariatem przecież i chorym psycholem. Tak samo lekarz, który leczył ludzi trawką.... itd. 1 Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members looksmatters Napisano 30 Kwietnia 2024 Members Napisano 30 Kwietnia 2024 16 godzin temu, antydhtor napisał: To jest mój wątek i będę pisał i wstawiał co chciał. Wątek jest o linii a nie gęstości na galcy NW 7 uzyskanej przeszczepem włosów. Jeżeli tergo nie potrafisz zrozumieć to gratuluję. I większość tych zdjęć jest od Armaniego albo innej kliniki z Beverly Hills tam gdzie robią sobie HT możni Ameryki, a nie żadnej no-name To jest wątek na forum publicznym i też sobie będą w nim pisał co będę chciał. Robienie gęstej i niskiej linii włosów w oderwaniu od gęstości na glacy NW7, to jest jakieś kuriozum. Zatem trzeba te rzeczy rozpatrywać łącznie. I zaraz znowu będziesz pisał, że można robić co się chce, nawet obniżyć linię do brwi i strzelić sobie potem w łeb XD 16 godzin temu, antydhtor napisał: I większość tych zdjęć jest od Armaniego albo innej kliniki z Beverly Hills tam gdzie robią sobie HT możni Ameryki, a nie żadnej no-name dr Antonio Armani nie żyje już od dobrych kilku lat, a to co po nim pozostało, to klinika o wątpliwej renomie. Mój przeszczep włosów w Indiach : https://pokonajlysienie.com/topic/4251-klinika-eugenix-3514-graftów-w-tym-720-na-skronie-3052022r/
Members antydhtor Napisano 30 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 30 Kwietnia 2024 5 godzin temu, looksmatters napisał: To jest wątek na forum publicznym i też sobie będą w nim pisał co będę chciał. Robienie gęstej i niskiej linii włosów w oderwaniu od gęstości na glacy NW7, to jest jakieś kuriozum. Zatem trzeba te rzeczy rozpatrywać łącznie. I zaraz znowu będziesz pisał, że można robić co się chce, nawet obniżyć linię do brwi i strzelić sobie potem w łeb XD dr Antonio Armani nie żyje już od dobrych kilku lat, a to co po nim pozostało, to klinika o wątpliwej renomie. Pisz napiehdalaj cały czas miliardy stron. Mam to gdzieś. A strzelić to sobie można jak jest dziób V-shape.... Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members antydhtor Napisano 30 Kwietnia 2024 Autor Members Napisano 30 Kwietnia 2024 Ja tu i tak za 30 lat jak tylko będzie to możliwe, pokażu kuhwa jaką mam linię. Zobaczysz. Wtedy będę już stary, to będzie to adekwatne do tego tematu. Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Ferchar Napisano 30 Czerwca 2024 Members Napisano 30 Czerwca 2024 Dlaczego zniknął dzisiejszy post w tym wątku poruszający kwestię skutków ubocznych (uszkodzenie wątroby)?
Members Andrew3 Napisano 30 Czerwca 2024 Members Napisano 30 Czerwca 2024 23 minuty temu, Ferchar napisał: Dlaczego zniknął dzisiejszy post w tym wątku poruszający kwestię skutków ubocznych (uszkodzenie wątroby)? Pewnie dla tego, że był hejtem w czystej postaci.
Members slavo18035 Napisano 30 Czerwca 2024 Members Napisano 30 Czerwca 2024 2 godziny temu, Andrew3 napisał: Pewnie dla tego, że był hejtem w czystej postaci. Hejtem czy prawdą bo widzę, że masz problem ? Admin tego forum od lat pozwalał choremu psychicznie na propagowanie treści, których skutkiem było to, że kilka osób z tego forum przypłaciło to zdrowiem, także psychicznym. Ale wypowiadają się takie osoby jak ty nie mające zielonego pojęcia co się działo. Twój idol sam wielokrotnie przyznawał, że każdy lekarz z którym miał kontakt wysyłał go do psychiatry i z tego właśnie powodu ŻADNA klinika nie zgodziła się na wykonanie u niego HT.
Members Andrew3 Napisano 30 Czerwca 2024 Members Napisano 30 Czerwca 2024 15 minut temu, slavo18035 napisał: Hejtem czy prawdą bo widzę, że masz problem ? Admin tego forum od lat pozwalał choremu psychicznie na propagowanie treści, których skutkiem było to, że kilka osób z tego forum przypłaciło to zdrowiem, także psychicznym. Ale wypowiadają się takie osoby jak ty nie mające zielonego pojęcia co się działo. Twój idol sam wielokrotnie przyznawał, że każdy lekarz z którym miał kontakt wysyłał go do psychiatry i z tego właśnie powodu ŻADNA klinika nie zgodziła się na wykonanie u niego HT. Mam kompletnie gdzieś, co tutaj się działo wcześniej, ale wypisywanie ,że ktoś wygląda jak "Orangutan" jest hejtem i atakiem na człowieka w czystej postaci. Dlatego bardzo dobrze, że są tu jeszcze na tym forum ludzie, którzy dbają o jakiś porządek. Przyszedłeś sobie dzisiaj i od tak sobie postanowiłeś zaatakować i zwyzywać gościa w jego wątku, i próbujesz mnie pouczać? Zastanów się sam, czy czasami nie powinieneś poszukać porady u lekarza, skoro takie zachowanie jest dla Ciebie normalne. A tak BTW, to "antydhtor" nie jest żadnym moim idolem.
Members slavo18035 Napisano 30 Czerwca 2024 Members Napisano 30 Czerwca 2024 Godzinę temu, Andrew3 napisał: Mam kompletnie gdzieś, co tutaj się działo wcześniej, ale wypisywanie ,że ktoś wygląda jak "Orangutan" jest hejtem i atakiem na człowieka w czystej postaci. Dlatego bardzo dobrze, że są tu jeszcze na tym forum ludzie, którzy dbają o jakiś porządek. Przyszedłeś sobie dzisiaj i od tak sobie postanowiłeś zaatakować i zwyzywać gościa w jego wątku, i próbujesz mnie pouczać? Zastanów się sam, czy czasami nie powinieneś poszukać porady u lekarza, skoro takie zachowanie jest dla Ciebie normalne. A tak BTW, to "antydhtor" nie jest żadnym moim idolem. Skoro masz gdzieś to, że w skutek akceptacji moderatora i zachowania tego chorego psychicznie osobnika kilka osób dożywotnio się oszpeciło to znak, że kompletnie nie wiesz jak to forum dbało o merytorykę a po wtóre wygląda, że myślisz tylko o sobie. Dopiero z powodu mojej zdecydowanej reakcji doszło do zmian ale kilka ufnych osób zapłaciło za to zdrowiem lecz Ty masz to gdzieś, że dziś czytasz treści, które nie spowodują ludzkich tragedii. Po drugie nie napisałem, że ktoś wygląda jak orangutan tylko, że chce z niego siebie zrobić. Wniosek, że tak faktycznie jest, wynika z komentarzy innych forumowiczów tego wątku, którzy wcześniej wkleili zdjęcie małpy. Zgłoś więc ich do moderacji bo jest to przecież hejt. Nie mam zamiaru cię pouczać bo nie ma to najmniejszego sensu tym bardziej jeśli nie potrafisz rozróżnić prawdy od fałszu w tym tego, że ktoś w skutek bezmyślnej, niekontrolowanej farmakoterapii się oszpecił. Jestem lekarzem z wieloletnim doświadczeniem i doskonale wiem do czego prowadzi akceptacja patologii, która miała miejsce na tym forum. Lekarz nie jest od tego aby mówić to co wypada tylko to co widzi i reagować kiedy w skutek bezmyślnych działań dochodzi do tragedii. Natomiast wniosek, że on jest twoim idolem wynika bezsprzecznie z treści tego wątku w którym bronisz jego podejścia do łysienia w zacytowanym poniżej wpisie. Po prostu więc nie kłam, że chory psychicznie człowiek nie jest dla ciebie autorytetem kiedy podajesz, że jest skarbnicą wiedzy. Wychodzi, że jesteś zwykłym hipokrytą choć to zarzucasz innym uczestnikom tego wątku ich pouczając jak należy się zachowywać choć kompletnie nie rozumiesz, że popierasz patologię. I zdecydowane NIE dla stwierdzenia, że każdy nie ma prawa robić co chce i brać to co chce. Nie musisz mieć wiedzy jak wygląda system rejestracji i wydawania leków ale wystarczy obejrzeć ostatnie newsy do czego prowadzi choćby właśnie fentanyl. Daj najpierw prawo brania tego co się chce swojemu dziecko mądralo a potem zacznij wypisywać na publicznym forum takie bzdury. Wszyscy jesteśmy ludźmi i nie ma jednego stereotypu zachowania. Śmieszą mnie wypowiedzi ludzi piszących, że ktoś jest nienormalny, boś robi coś innego jak inni. Każdy ma prawo robić to co chce i brać to co chce. Nigdzie nie czytałem na tym forum czy innych zagranicznych, aby Antek zachęcał kogoś bezpośrednio do stosowania jego terapii. Nawet wręcz czytałem wypowiedzi jego, żeby się 100 razy zastanowić jak chce się go naśladować. Może jest i on trochę narwany, ale jest ogromną skarbnicą wiedzy i należy takiego człowieka szanować na forum, a nie wyszydzać.
Members Andrew3 Napisano 30 Czerwca 2024 Members Napisano 30 Czerwca 2024 39 minut temu, slavo18035 napisał: Nie musisz mieć wiedzy jak wygląda system rejestracji i wydawania leków ale wystarczy obejrzeć ostatnie newsy do czego prowadzi choćby właśnie fentanyl. Daj najpierw prawo brania tego co się chce swojemu dziecko mądralo a potem zacznij wypisywać na publicznym forum takie bzdury. Człowieku chory z nienawiści. Wypisz sobie receptę z dobrym lekiem na uspokojenie. Uważaj przy tym abyś się nie oszpecił. Przez takich jak Ty to forum już prawie nie istnieje.
Members Ferchar Napisano 1 Lipca 2024 Members Napisano 1 Lipca 2024 11 godzin temu, Andrew3 napisał: Mam kompletnie gdzieś, co tutaj się działo wcześniej, ale wypisywanie ,że ktoś wygląda jak "Orangutan" jest hejtem i atakiem na człowieka w czystej postaci. Dlatego bardzo dobrze, że są tu jeszcze na tym forum ludzie, którzy dbają o jakiś porządek. Przyszedłeś sobie dzisiaj i od tak sobie postanowiłeś zaatakować i zwyzywać gościa w jego wątku, i próbujesz mnie pouczać? Zastanów się sam, czy czasami nie powinieneś poszukać porady u lekarza, skoro takie zachowanie jest dla Ciebie normalne. A tak BTW, to "antydhtor" nie jest żadnym moim idolem. Autor tego wątku regularnie klnie i wyzywa ludzi od np. Gargameli i jego posty nie znikają. Znam to forum od niedawna i jego wpisy są najbardziej odpychającym i budzącym wątpliwości co do merytorycznej wartości forum elementem. 1
Members harrybobo Napisano 1 Lipca 2024 Members Napisano 1 Lipca 2024 Swoja drogą pytanie. Bo dawno już nie widziałem żadnych postów tego zioma co się zwie antydhtor. Jakoś dziwny spokój tu zapanował - a tak to ziomus nawalał z dupy wziętych tematów i sam sobie odpowiadał i nie powiem ... było śmiesznie. Wiadomo co się stało? Bo mi to psuje poranna rutynę (czytanie gównoburzy) ... Pozdrawiam
Members Andrew3 Napisano 1 Lipca 2024 Members Napisano 1 Lipca 2024 6 godzin temu, Ferchar napisał: Autor tego wątku regularnie klnie i wyzywa ludzi od np. Gargameli i jego posty nie znikają. Znam to forum od niedawna i jego wpisy są najbardziej odpychającym i budzącym wątpliwości co do merytorycznej wartości forum elementem. Pisanie, że ktoś jest chory psychicznie na podstawie tego, co napisał, jest żałosnym pomówieniem, nawet jeżeli posiada się dyplom z medycyny, a nawet tym bardziej. Nie tak diagnozuje się takie choroby. Pisanie, że ktoś wygląda, jak orangutan, tylko dlatego, że się ma z nim jakieś wcześniejsze porachunki, zakrawa na kpinę. Jeżeli ktoś posiada jakiekolwiek dowody, na to, że antydhtor w jakikolwiek sposób przyczynił się lub przyczynia, że " kilka ufnych osób zapłaciło za to zdrowiem ", wystarczy zgłosić sprawę na policji. To na policji rozwiązuje się takie problemy, a nie napadając na ludzi na forum. Czytałem cały wątek forumowicza antydhtor i nigdzie nie widziałem żadnego namawiania z jego strony na branie jakichkolwiek leków. Czytałem nawet teksty o tym, że branie tych leków wiąże się z ryzykiem. Nikt o zdrowych zmysłach nie zaaplikuje sobie leków tylko na podstawie tego, że ktoś coś napisał na forum. Jeżeli to zrobi, to robi to na swoją, własną odpowiedzialność i sam powinien poszukać pomocy u psychiatry. To, że autor tego wątku klnie, w swoich wypowiedziach to prawda. To, że wyzywa ludzi od Gargameli też jest prawdą. Ale w jednym i drugim przypadku, każdy obrażony może zgłosić post do moderatora. Jak widać moderacja tutaj działa i chwała za to, bo niełatwo być moderatorem. Jak widać z tego wątku, nie każdy tutaj potrafi być obiektywny.
Members slavo18035 Napisano 1 Lipca 2024 Members Napisano 1 Lipca 2024 17 godzin temu, Andrew3 napisał: Człowieku chory z nienawiści. Wypisz sobie receptę z dobrym lekiem na uspokojenie. Uważaj przy tym abyś się nie oszpecił. Przez takich jak Ty to forum już prawie nie istnieje. W twoim przypadku myślenie naprawdę sprawia ci ból. Wystarczy obnażyć twoją indolencję intelektualną a zaczynają się typowe mechanizmy obronne. Chamskie zachowanie tego człowieka było latami zgłaszane moderatorom i nie robili z tym nic.
Members Andrew3 Napisano 1 Lipca 2024 Members Napisano 1 Lipca 2024 13 minut temu, slavo18035 napisał: W twoim przypadku myślenie naprawdę sprawia ci ból. Wystarczy obnażyć twoją indolencję intelektualną a zaczynają się typowe mechanizmy obronne. Chamskie zachowanie tego człowieka było latami zgłaszane moderatorom i nie robili z tym nic. Miałem wrażenie, że skończyłem z Tobą polemikę w ostatnim wątku. Z zasady nie prowadzę dyskusji z ludźmi Twojego pokroju, bo to mowa trawa i walka z wiatrakami. Jednakże chciałem napisać Ci na koniec, abyś hamował swoje chamskie inwektywy wobec mnie, bo nie jesteś anonimowy w internecie. A ja nie pozwolę bezkarnie się wkoło obrażać.
Members slavo18035 Napisano 1 Lipca 2024 Members Napisano 1 Lipca 2024 (edytowane) 26 minut temu, Andrew3 napisał: Miałem wrażenie, że skończyłem z Tobą polemikę w ostatnim wątku. Z zasady nie prowadzę dyskusji z ludźmi Twojego pokroju, bo to mowa trawa i walka z wiatrakami. Jednakże chciałem napisać Ci na koniec, abyś hamował swoje chamskie inwektywy wobec mnie, bo nie jesteś anonimowy w internecie. A ja nie pozwolę bezkarnie się wkoło obrażać. No więc wielmożny Pan stwierdził, że zakończył dyskusję to szarak ma się zastosować do jego zachcianki. Za kogo ty się uważasz aby komukolwiek narzucać swoje stanowisko ? Wiesz, nie obchodzi mnie co myśli ktoś kto nic dla mnie nie znaczy. Po drugie jeśli w jakimkolwiek momencie złamałem prawo rzekomo cię obrażając to śmiało mądralo skieruj swoje kroki na policję tak samo jak wspaniałomyślnie radzisz to tym, którzy w skutek akceptacji patologii na tym forum ponieśli uszczerbek na zdrowiu. A na koniec wyjaśnij nam jak ty byłeś w stanie przeczytać tu cały wątek Antka jeśli został on usunięty kilka lat temu a zarejestrowałeś się tutaj w grudniu 2023r ? Edytowane 1 Lipca 2024 przez slavo18035
Members slavo18035 Napisano 1 Lipca 2024 Members Napisano 1 Lipca 2024 W dniu 1.07.2024 o 10:16, harrybobo napisał: Swoja drogą pytanie. Bo dawno już nie widziałem żadnych postów tego zioma co się zwie antydhtor. Jakoś dziwny spokój tu zapanował - a tak to ziomus nawalał z dupy wziętych tematów i sam sobie odpowiadał i nie powiem ... było śmiesznie. Wiadomo co się stało? Bo mi to psuje poranna rutynę (czytanie gównoburzy) ... Pozdrawiam Bo to forum nie miało być głównie merytoryczną bazą informacji tylko przynosić kasę z reklam. Antek zapewniał klikalność ( a to jest magnesem dla reklamodawców ) no bo kto nie wejdzie na forum na którym jest gość, który wyleczył łysienie ? No cud bo przecież leku na łysienie NIE MA i póki co nie można tego wyleczyć. Ale, że były kliknięcia, kasa z reklam klinik HT to Antek miał rozpięty parasol i mógł zachowywać się jak cham, obrażać kogo chciał ( w tym moderatora Angela) i pisać największe bzdury wbrew wiedzy medycznej. To, że ktoś się na nim wzorował i oszpecił bo np. jak mówił linię włosów można obniżać bezrefleksyjnie nikogo z moderacji nie obchodziło. Ten typ Andrew, który w tym temacie się udziela to prawdopodobnie Lion ( nick jeszcze z poprzedniej wersji forum) , właściciel tej strony. A dlaczego ? - pisze, że zna wątek Antka kiedy on co najmniej z 3 lata temu został usunięty a ten user zalogował się tu na forum w grudniu 2023r. więc musi mieć związek z administracją tego forum. Dodatkowo już tylko od grudnia 2023 zdobył reputację 6 stopnia ( a napisał jedynie 57 postów) i kto mu jej głównie udzielał ? Antek, który z Lionem się znał. - broni Antka, jego podejścia do leczenia, uważa go za skarbnicę wiedzy bo zapewniał klikalność tej stronie. Pisze, że Antek był trochę narwany ? Kpina. Przecież on aż eksplodował agresją w tym życzył innym śmierci. Mam screeny tego co ten człowiek tu wyprawiał jako dowód jak świetnie działała tu moderacja. - pisze, że przez takie osoby jak ja to forum prawie nie istnieje no bo to ja walczyłem z Antkiem i bzdurami, które wypisywał. Tymczasem wszyscy widzą, że od kiedy Antek znikł ( spadała też klikalność no więc nie ma reklamy kliniki) jest spokój i nikt nikogo nie obraża a ja wszedłem tu po kilku miesiącach nieobecności . Więc jak mogę mieć wpływ na to forum kiedy mnie tu nie było ? No ale to ja zdyskredytowałem Antka udowadniając, że kłamie i wypisuje bzdury. - pisze, że moderacja tu działa i że nie łatwo być moderatorem. No oczywiście, że nie łatwo i przypuszczam , że dlatego Angel on the Earth zrezygnował bo miał dość zachowania Antka. Przecież Antek go tu na forum publicznie nazwał gnojem i chamem. I co zrobił Angel ? Nic, kompletnie nic no bo najwidoczniej miał nakaz z góry, że Antek jest nietykalny. Ludzie latami skarżyli się na zachowanie Antka a moderatorzy nie robili z tym kompletnie nic. Tak więc szczytem hipokryzji jest dziś pisanie, że moderacja tu świetnie działała. To mi ograniczano dostęp do forum tylko dlatego, że walczyłem z tą patologią, kłamstwami próbując dbać o merytoryczny poziom. ... Odpowiedź do powyższych zarzutów poniżej. [Fighter]
fighter Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 Szanowni Państwo, zakończymy na tym już te wszystkie kłótnie, które do niczego nie prowadzą. Nie jestem długo moderatorem, ale byłem od początku istnienia tego forum. Celem tej strony jest pomaganie ludziom i wspieranie się nawzajem w walce z łysieniem. Warto o tym pamiętać. slavo18035 i Andrew3 jeśli będziecie kontynuować tego typu dyskusję i przepychankę słowną w tym lub innym temacie to Wasze konta zostaną zablokowane. Zaśmieca to forum i utrudnia odnalezienie merytorycznej treści. slavo18035 - przedstawione w poprzednim poście informacje są nieprawdziwe. Gwarantuję Ci, że nikt z administracji forum nie myśli o żadnej klikalności. Sam Antek potrafił pisać do mnie z pretensją, że usuwałem jego tematy lub posty więc każdy jest traktowany równo. Nie mam pojęcia co wypisywał lata temu, bo nie byłem wtedy moderatorem. Andrew nie ma nic wspólnego z użytkownikiem Lion, którego od dłuższego czasu nie ma już na forum. Lion od wielu lat nie jest administratorem, a forum zostało przez niego sprzedane kilka lat temu. Angela znam od kilkunastu lat i dalej mamy kontakt. W dalszym ciągu jest moderatorem, ale nie zagląda tutaj, ponieważ jak większość osób na forum miał problem z logowaniem się po aktualizacji i życie tak mu się potoczyło, że nie czuje potrzeby, aby tu zaglądać tak jak wcześniej. Nie ma sensu tworzyć teorii spiskowych o jakimś nakazywaniu czy uciszaniu. Uwierz mi - to tylko forum o łysieniu gdzie ludzie mają sobie pomagać... 2 Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Rekomendowane odpowiedzi