Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Tadek masz jakieś kolejne plany co do zabiegów?

Czy to co widzę to już gęstość docelowa?

To dopiero 2 miesiące po HT, czyli jeszcze nic nie wyrosło.To co widzisz z przodu to 1300 gr z Medical Hair. A te 2200 gr z BHR jeszcze nie wyrosło. Środek i korona będzie robiona za 6 miesięcy.

• Odpowiedzi 134
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano

Aaaa to będziesz miał naprawdę fajny przód

Bo ja myślałem że to już taki lekko finalny efekt, i chciałem powiedzieć nie jest źle ale nieco więcej graftów i będzie super

• Members
Napisano

Bo ja myślałem że to już taki lekko finalny efekt, i chciałem powiedzieć nie jest źle ale nieco więcej graftów i będzie super

Według mnie na obecną chwilę jest źle, gdyby takie miały być efekty zabiegów to nie byłoby sensu ich robić. Natomiast jak mówi Tadek - to jest dopiero drugi miesiąc, więc absolutnie nie jest to nawet częściowy efekt.

Jestem reprezentantem Dr. A's HRC, najlepszej na świecie kliniki transplantacji włosów wg #HairSite.com.

http://www.fusehairpolska.blogspot.com

Wszelkie opinie wygłaszane na tym profilu są prywatne.

• Members
Napisano

Według mnie na obecną chwilę jest źle, gdyby takie miały być efekty zabiegów to nie byłoby sensu ich robić. Natomiast jak mówi Tadek - to jest dopiero drugi miesiąc, więc absolutnie nie jest to nawet częściowy efekt.

To jest kocowy efekt po 1300 graftów w Medical Hair. Słaba gęstość, zły kąt wszczepienia + ogromna blizna z tyłu.

• Members
Napisano

Czujesz czasem napięcie na bliżnie? Bo ja tak... mam nadzieje, że z czasem będzie to coraz mniej zauważalne.

1547 FUT - Styczeń 2011 - Medical Hair - dr Pietruszko
2930 FUT - Maj 2012 - BHR - dr Bisanga
1645 FUE, 356 BHT - Luty 2013 - BHR - dr Bevin
1237 FUE, 1350 BHT - Maj 2014 - BHR - dr Bisanga
1000 FUE, 370 BHT - Styczeń 2022 - BHR - dr. Bisanga / dr. Kovas
---

8359 graftów (FUE/FUT) + 2076 BHT

• Members
Napisano
Czujesz czasem napięcie na bliżnie? Bo ja tak... mam nadzieje, że z czasem będzie to coraz mniej zauważalne.

Do 6 tyg odczuwałem skutki po stripie. Teraz już nie. smaruje bliznę Emu oil i od 3 tyg scar zone. Czasami robią mi się pryszcze na bliznie i to troszkę drażni mnie.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Od kiedy nie nosze czapki nie smaruje blizny tak często,( żeby w tym miejscu nie było tłustych włosów) to czasami odczuwam jakby napięcie tej blizny, myślę że to z czasem samo zniknie .

• Members
Napisano

Wrzucisz foty?

---

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

U mnie 3 miesiące minie 12 października...ten jeden raz chciałbym żeby czas płynął szybciej

Powoli, powoli nadchodzą u Ciebie radosne miesiące:)

Mam pytanie, jak już w miarę odrosły Ci włosy po przeszczepie stosowałeś nanogen? Czy stosujesz teraz? No i oczywiście, czy suplementujesz się jakimiś medykamentami?

• Members
Napisano

nanogen stosowałem tylko 2 razy żeby zobaczyć jak to działa i muszę przyznać że fajna rzecz ale ja jestem za leniwy żeby stać codziennie przed lusterkiem i sypać na głowę. Do 2 miesięcy chodziłem w czapce. Stosuje Regaine 5 % od lutego, a od czerwca msm, tran, vitaminy , folligen,emu oil, a i na bliznę stosuję scar zone. Trzy miesiące są najgorsze a potem z górki.

• Members
Napisano

Widzę, ze masz podobnie do mnie... odrost mimo wszystko wciaz szczatkowy i nie zauwazalny jeszcze jako przelom w stanie uwłosienia... mam nadzieje, ze do 4 miesiaca bedzie znacznie lepiej

---

• Members
Napisano
Widzę, ze masz podobnie do mnie... odrost mimo wszystko wciaz szczatkowy i nie zauwazalny jeszcze jako przelom w stanie uwłosienia... mam nadzieje, ze do 4 miesiaca bedzie znacznie lepiej

Nie liczę że do 4 miesiąca będzie jakiś przełom, ale chciałbym tak do 6 miesiąca widzieć znaczną poprawę.

• 4 weeks later...
  • Members
Napisano

4 miesiące po HT. Przód powoli się zagęszcza, blizna po prawej stronie tam gdzie miałem shock loss już zarosła włosami, także jestem bardzo zadowolony z tego powodu. Jak do tej pory wszystko idzie w dobrym kierunku.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • Members
Napisano

6 miesięcy po HT. Większość zdjęć wcześniejszych robiłem przy dziennym świetle, jednak teraz nie ma dobrej pogody więc wrzucę tez z fleszem.

mocflesz.thumb.jpg.99cda0b5132c10399c0bd72d0174ca49.jpg

przz6mie.thumb.jpg.b23f2f1c01bf96f02a3cf4ee4c9a9220.jpg

prz6l.thumb.jpg.d91b325603d38fb3ade3d8a36ff0c2a2.jpg

• Members
Napisano

Jakos sie maskujesz, korzystasz z nanogenu?... czy chodzisz z taka nietypowa dosc fryzura nie przejmujac sie jak zwraca to uwage?

---

• Members
Napisano
Jakos sie maskujesz, korzystasz z nanogenu?... czy chodzisz z taka nietypowa dosc fryzura nie przejmujac sie jak zwraca to uwage?

Nie maskuje, w sumie malo mnie to obchodzi to co ludzie sadza, przeszczep robie dla siebie a nie dla nich. Duzo ostatnio slysze komentarzy od znajomy, Ci ktorzy mnie dawno nie widzieli patrza na przrod i mowia " jakos odmlodniales" , jak rowniez od niektorych negatywne komentarze ze lysieje na gorze. Zdjecie ktore ostatnio wrzucilem jest "w najgorszych warunkach" czyli aparat z bliska z fleszem. W rzeczywistisci moja korona troszke lepiej wyglada choc niewiele tam juz zostalo. Flesz pszebija wszystkie zminiaturyzowane wlosy. Ale nie ma co sie przejmowac bo za niecale 2 miesiace bede siedzial wygodnie w BHR na foteliku przez 2 dni:)

• Members
Napisano

Te 3 tysiace graftów maja starczyc na caly tył? Bisanga tak ocenil calosc do konca?

---