Members davidicke Napisano 8 Października 2018 Members Napisano 8 Października 2018 Mam pytanie czy to dobry pomysł żeby zamiast KB sol stosować jako podjazd pod RU - stemoxa (Serioxyl) ? Który z Nich będzie bardziej łagodził ewentualne skutki uboczne RU ? Cytuj
Members arczi098 Napisano 9 Października 2018 Members Napisano 9 Października 2018 w sumie z ciekawosci ile ru w proszku moze stac w normalnej tepmeraturze, czy ta zamrażalka to prewencja ? Cytuj
Members davidicke Napisano 28 Października 2018 Members Napisano 28 Października 2018 Mam pytanie czy szampony przeciwłupieżowe i przeciwzapalne (Selsun Blue, Catzy zielony, Piroctone Olamine) można stosować przed nałożeniem wcierki RU+minox 5% ? W mojej kuracji stosuje ją 2 x dziennie 1 ml. Cytuj
Members Aghassian Napisano 29 Października 2018 Members Napisano 29 Października 2018 Zauważyłem, że ludzie raczej stosują osobne mycie takimi szamponami (przeważnie na noc), ale też nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi jakie są przeciwwskazania, żeby używać ich bezpośrednio przed RU/CB. Nie dość, że byłoby to zwyczajnie wygodniejsze, to jeszcze znacząco ograniczyłoby czas w którym włosy pozostają bez blokera zewnętrznego. Cytuj
Members Zakolson Napisano 29 Października 2018 Members Napisano 29 Października 2018 Panowie, gdzie można kupić RU? Cytuj
Members antydhtor Napisano 29 Października 2018 Members Napisano 29 Października 2018 Panowie, gdzie można kupić RU? http://edt.com.pl Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Zakolson Napisano 30 Października 2018 Members Napisano 30 Października 2018 https://anageninc.com/ru58841-solution-50ml.html Czy ktoś zamawiał gotowy roztwór z tej strony? Ile trzeba czekać na transport? Cytuj
Members davidicke Napisano 30 Października 2018 Members Napisano 30 Października 2018 Zauważyłem, że ludzie raczej stosują osobne mycie takimi szamponami (przeważnie na noc), ale też nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi jakie są przeciwwskazania, żeby używać ich bezpośrednio przed RU/CB. Nie dość, że byłoby to zwyczajnie wygodniejsze, to jeszcze znacząco ograniczyłoby czas w którym włosy pozostają bez blokera zewnętrznego. Właśnie też interesuje mnie jakie są przeciwwskazania do stosowania szamponów przeciwłupieżowych przed RU+minox. Może któryś z bardziej doświadczonych użytkowników forum pomoże? Cytuj
Members boliusz Napisano 30 Października 2018 Members Napisano 30 Października 2018 Moim zdaniem żadne, ważne tylko żeby nie nakładać ru na mokrą skórę. Cytuj
Members davidicke Napisano 2 Listopada 2018 Members Napisano 2 Listopada 2018 Moim zdaniem żadne, ważne tylko żeby nie nakładać ru na mokrą skórę. a dlaczego nie można na mokrą skórę ? Cytuj
Members Zakolson Napisano 3 Listopada 2018 Members Napisano 3 Listopada 2018 Zamówiłem KB ze sklepu edt.com.pl i teraz muszę to zmieszać ze spirytusem np. 105 g KB <--> 180 g spirytusu i potem aby uzyskać 100 ml 5 % stężenia RU to mieszamy 5 g RU i 95g KB sol ? Cytuj
Members arczi098 Napisano 1 Grudnia 2018 Members Napisano 1 Grudnia 2018 Jest tutaj ktoś związany z edt.pl skąd się bierze polskie ru, pisalem do nich e miala(nie odpisali :/ ) , czy mogli by wprowadzic opcje odbioru paczek w punktach co ułatwiło by sporo wielu osobom, apeluje aby czesc osob ktora sie tam zaopatruje dala im e miale o tym lub jesli ta osoba jest obecna na forum aby to przemyslala, wydaje mi sie ze to spoko opcja pozdrawiam. Cytuj
Members Zakolson Napisano 2 Grudnia 2018 Members Napisano 2 Grudnia 2018 Arczi dobry pomysł, żeby odbiór był możliwy w punktach /:) A mam takie pytanie ? Chcąc zrobić sobie wcierkę na tydzień czasu, przy założeniu 5% stężenia i stosowaniu 2 ml dziennie, jakie proporcje przyjąć? Ile gram RU i ile gram zmieszanego KB ze spirem ? Pomoże ktos? Cytuj
Members arczi098 Napisano 11 Grudnia 2018 Members Napisano 11 Grudnia 2018 Ktos wie czy sklep dziala ?? Cytuj
Members czyzew Napisano 12 Grudnia 2018 Members Napisano 12 Grudnia 2018 Ktos wie czy sklep dziala ??Zamawiałem ze sklepu około miesiąc temu, paczka przyszła po 3-4 dniach od zamówienia. Cytuj
Members arczi098 Napisano 12 Grudnia 2018 Members Napisano 12 Grudnia 2018 Dobra, działa normalnie dzis ma przyjsc paczka, troche w gorącej wodzie kąpany jestem mimo wszystko ten sklep z RU to błogosławieństwo Cytuj
Members S_Van Napisano 19 Grudnia 2018 Members Napisano 19 Grudnia 2018 Czy ktoś z Was próbował rozpuszczać RU w stemoxie od Garniera albo wiecie, że ktoś tak robił i mu wyszło? Muszę odstawić na jakiś czas minoxa i się zastanawiam jak jedno połączyć z drugim. Cytuj
Members arczi098 Napisano 21 Grudnia 2018 Members Napisano 21 Grudnia 2018 Z tego co pamietam mieszali ru w stemoxie w połowie wątku o ru, pojawiały się informacje o tym Cytuj
Members Maciej233 Napisano 17 Stycznia 2019 Members Napisano 17 Stycznia 2019 Panowie, stosuje RU w minoxie od 4 miesięcy. Niestety teraz będę miał 2 tygodniową przerwę w stosowaniu.Czy macie jakieś doświadczenie, jakie będą "straty" po takim okresie nie stosowania kuracji ? Sam minox będę stosował. Cytuj
Members turner Napisano 18 Stycznia 2019 Members Napisano 18 Stycznia 2019 chcę kupić RU. znalazłem to: https://anageninc.com/ru58841-solution-50ml.html co wybrać: PG + Ethanol czy KB Solution? i jakie stężenie 5%? To potem muszę rozwadniać ze spirytusem jeszcze 1:20 tak? czy może lepiej kupić to i wymieszać z alkoholem? http://edt.com.pl/Produkty/ru58841-2/ Cytuj
Members kokosz Napisano 30 Stycznia 2019 Members Napisano 30 Stycznia 2019 Witam Panowie. Nie mogę się przegrzebać przez wątek i nie wiem czy było, lupka też nie pomaga. Czy Piloxidil jest dobrym zamiennikiem Loxonu? Wiadomo czy jest dobrej jakości? Jest sporo tańszy niż Loxon i ma delikatną różnicę w składzie substancji pomocniczych. Ktoś używał i ma porównanie? Cytuj
Members energy116 Napisano 4 Lutego 2019 Members Napisano 4 Lutego 2019 5%-wy roztwór do celów laboratoryjnych.1 gr Ru + 7 KB +12 Eth2 gr Ru + 14 KB + 24 Eth3 gr Ru + 21 KB + 36 Eth4 gr Ru + 28 KB + 48 Eth5 gr Ru + 35 KB + 60 Eth Cytuj
Members S_Van Napisano 19 Lutego 2019 Members Napisano 19 Lutego 2019 Witam Panowie. Nie mogę się przegrzebać przez wątek i nie wiem czy było, lupka też nie pomaga. Czy Piloxidil jest dobrym zamiennikiem Loxonu? Wiadomo czy jest dobrej jakości? Jest sporo tańszy niż Loxon i ma delikatną różnicę w składzie substancji pomocniczych. Ktoś używał i ma porównanie? Stosowałem w sierpniu 2017 roku przez miesiąc. Byłem na wakacjach, nie miałem dojścia do minoxa 5%, więc wziąłem to co znalazłem w najbliższej aptece. Piloxidil robią tylko w wersji 2%, pewnie o tym wiesz, więc nie ma co się dziwić, że jest niezbyt popularny. Niepożądanych reakcji skórnych po nim nie miałem, tylko że ja korzystałem jeszcze ze starej wersji produktu (w niebieskim opakowaniu, obecnie produkowany jest w granatowej/ prawie czarnej tekturce). Jeżeli znajdziesz gdzieś taniej niż za 20PLN to weź i spróbuj na sobie, u mnie żadnego spustoszenia nie spowodował na głowie. Jeżeli masz kupić drożej to się zastanów czy nie opłaca się w sklepie internetowym kupić np. Foligain z 5% minoxem za około 90 PLN za 3 miesiące kuracji. Cytuj
Members kris1696 Napisano 24 Lutego 2019 Members Napisano 24 Lutego 2019 Witajcie, Dostałem ostatnio swieża partie RU ze sklepu edt.com.pl; zdziwił mnie inny wygląd "proszku". Zawsze mozna było zauważyć jakieś kryształki drobne, i RU po rozpuszczeniu w roztworze KBsol-spitytus i nałożeniu na głowe, zostawiało białe ślady. To RU ktore dostałem ostatnio, ma wygląd jakby "cukru pudru". W ogóle bez żadnych kryształków. Ponadto po rozpuszczeniu w roztworze i nałożeniu na włosy, biały osad był mniejszy. Aktualną mieszankę przygotowałem zmieszając RU ze starej i nowej partii. Ciekawe czy jak przygotuje RU z nowej partii to czy w ogóle będzie biały osad na skórze głowy. Mieliscie podobne sytuacje ? Cytuj 1 ml 1% CB codziennie grudzien 2016-styczen 20171ml 2% CB luty-kwiecien 20171 ml 3% CB od maj 20171 ml 4% CB od lipiec 20171 ml 4,5% CB od sierpien 2017Ru 5% 2ml ED, Saba zel co 2 lub 3 dni, emu oil. od marzec 2018
Members styers2 Napisano 25 Lutego 2019 Members Napisano 25 Lutego 2019 Mam to samo co ty Kris, i nie wiem czy sobie wkrecam ,ale jak przejade reka po wlosach to sporo wiecej wypada niz te 2-3 tygodnie temu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi