Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Czy trzymanie Ru w zamrażarce to mus? Chce rozrabiać Ru ze stemoxem i codzienne wyciąganie go z zamrażarki prawdopodobnie nie będzie dla niego najlepsze. Co z lodówką? Czy jednak podzielić go na kilka porcji i trzymać w zamrażarce?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano
Znacie może jakieś inne źródła KB i Ru w Europie niż sklep zioma? Można u zioma płacić w złotówkach?

W sklepie Zioma masz dostawę za darmo do polski, w innych sklepach cena RU chyba taka sama lub podobna + płacisz jeszcze za przesyłkę :/ Można płacić w złotówkach tylko cena ostateczna wyjdzie ci w dolarach/euro/funtach i potem to musisz poprzez kurs obecny pomnożyć i wysłać.

• Members
Napisano

Cześć,

Słuchajcie, jak Wy teraz zamawiacie RU? W sklepie dalej nie ma dostępnej opcji PLN. Chyba że może jest jakiś inny adres. Potrzebuję już zamówić bo mi się powoli kończy.

• Members
Napisano
Cześć,

Słuchajcie, jak Wy teraz zamawiacie RU? W sklepie dalej nie ma dostępnej opcji PLN. Chyba że może jest jakiś inny adres. Potrzebuję już zamówić bo mi się powoli kończy.

google --> przelicznik walut --> wybierasz walutę, która jest na stronie --> wpisujesz kwotę, która Ci wyszła --> przeliczasz na złotówki--> przelew robisz w PLNach

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Czy z Ru w kB może być problem na lotnisku? Z tego co pamiętam to nie, bo nie ma budowy sterydowej, ale wolę się upewnić, żeby nie było przypału. Ktoś z Was przewoził?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Dzień dobry jestem początkującym łysiejącym.

Odwodzony od przeszczepu w założonym przeze mnie wątku (dodatkowo miały też na to wpływ tematy które przeglądałem, gdzie niejednokrotnie wyniki przeszczepu były bardzo słabe) postanowiłem spróbować zawalczyć farmakologicznie.

Od trochę ponad 2 miesięcy stosuje sam Minoxidil. Chciałbym dodać do tego właśnie RU, ze względu na teoretycznie mniejsze występowanie skutków ubocznych.

Lepiej stosować to w minoxidilu czy KD sol? Przejrzałem wyrywkowo strony w tym temacie, na przestrzeni lat opinie były różne, niektórzy np. pisali że po zmienie pojazdu z Minoxa na KD zaczęło lepiej działać/przestali mieć uboki. Jaki zalecenia są obecnie?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Odwodzony od przeszczepu w założonym przeze mnie wątku (dodatkowo miały też na to wpływ tematy które przeglądałem, gdzie niejednokrotnie wyniki przeszczepu były bardzo słabe) postanowiłem spróbować zawalczyć farmakologicznie.

Od trochę ponad 2 miesięcy stosuje sam Minoxidil. Chciałbym dodać do tego właśnie RU, ze względu na teoretycznie mniejsze występowanie skutków ubocznych.

Lepiej stosować to w minoxidilu czy KD sol? Przejrzałem wyrywkowo strony w tym temacie, na przestrzeni lat opinie były różne, niektórzy np. pisali że po zmienie pojazdu z Minoxa na KD zaczęło lepiej działać/przestali mieć uboki. Jaki zalecenia są obecnie?

ja stosuje w minoxie od okolo 4 lat i jestem zadowolony, lysienie wgl nie postąpilo i dosc sporo odroslo, a zaczynalem od fina ktorego od dawna juz nie biore od 4 lat wlasnie, dodatkowo polecam derma stamp igielki 0,2-3 mm, i stosuj od 1mm-do 1,5 mm co 3 albo 4 dni

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Witam. Czy ktoś mógłby mi objaśnić skąd można kupić ru? Czytałam, że łączy się go z KD albo Minoksidylem ale co to jest KD? Jak połączyć to z Ru?

Dodam, że jestem 28 letnia kobieta. Od 2 miesięcy na Adaducie 0,5 mg, Minoksidylu w tabletkach 2,5 mg i Spironolu 100 mg bez poprawy ( wciąż się pogarsza). Mam łysienie androgenowe dziedziczne, typ męski a do tego rozlane i mam już duże ubytki, gdzie jeszcze w marcu tego roku były małe.. Jestem w stanie wypróbować RU byle włosy wrócily..

-- 27 sie 2020, 19:48 --

ja stosuje w minoxie od okolo 4 lat i jestem zadowolony, lysienie wgl nie postąpilo i dosc sporo odroslo, a zaczynalem od fina ktorego od dawna juz nie biore od 4 lat wlasnie, dodatkowo polecam derma stamp igielki 0,2-3 mm, i stosuj od 1mm-do 1,5 mm co 3 albo 4 dni

Mógłbyś podpowiedzieć z tym RU?

• Members
Napisano

Panowie,

Od okło dwóch lat jadę na RU w KB Sol, jakies tam spowolnienie powstawania zakoli chyba są. Jednak chciałbym spróbować w minoxie rozpuszczać RU.Moze coś odrośnie i włosy się pogrubią i będzie ich więcej hmm Możecie mi napisać informacje jak stosować RU w minoxie, gdzie i w jakiej postaci kupić minox, jak przygotowac RU w minoxie

Stosuje aktualnie 6 % ok 1,5 ml rano. W KB Sol robiłem tak, że około raz na miesiąc rozpuszczałem ok 1,6 g RU w podkładzie KB SOL i tak stosowałem prawie miesiąc raz dziennie po ok 1,5 ml.

Dzięki za pomoc :_)

1 ml 1% CB codziennie grudzien 2016-styczen 2017

1ml 2% CB luty-kwiecien 2017

1 ml 3% CB od maj 2017

1 ml 4% CB od lipiec 2017

1 ml 4,5% CB od sierpien 2017

Ru 5% 2ml ED, Saba zel co 2 lub 3 dni, emu oil. od marzec 2018

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

Witam

Moja kuracja to finasteryd 1x 1mg, minox 1xdzien, Saba 3 x tydz, nizoral 2 x tydzień od około 3 miesięcy. Warto do tego dodać Ru? czy lepiej pociągnąć na tym rok lub półtora i wtedy myśleć nad dodaniem czegoś ? Wiadomo że każdy decyduje o swojej kuracji tylko chce znać wasze zdanie na temat Ru jeżeli stosuje się już Fina wewnętrznie.

• Members
Napisano
Witam

Moja kuracja to finasteryd 1x 1mg, minox 1xdzien, Saba 3 x tydz, nizoral 2 x tydzień od około 3 miesięcy. Warto do tego dodać Ru? czy lepiej pociągnąć na tym rok lub półtora i wtedy myśleć nad dodaniem czegoś ? Wiadomo że każdy decyduje o swojej kuracji tylko chce znać wasze zdanie na temat Ru jeżeli stosuje się już Fina wewnętrznie.

Już i tak sporo tego masz więc dodanie RU mogłoby być trochę męczące.

Myślę, że warto byłoby pociągnąć to jeszcze jakiś czas żeby wiedzieć czy finasteryd zahamował całkiem wypadanie i daje odrost, czy tylko zahamował czy jedynie znacznie spowolnił bo jeśli fin na Ciebie dobrze działa to warto byłoby zostawić RU na przyszłość.

Sam jestem 1,5 miesiąca na finasterydzie i myślę dorzucić jakąś wcierkę (głównie myślę o RU) na obszar za językiem i zakola bo chciałbym jak najwięcej odzyskać póki jeszcze jest to możliwe (minoxa się trochę obawiam) a z drugiej strony wiem, że powinienem dać sobie czas i nie wiem co robić. Będę dopiero porównywał zdjęcia przed kuracja a po 3 miesiącach i pomyślę co dalej.

Może po 6 miesiącach będzie ci łatwiej podjąć decyzje jak zobaczysz czy obecna kuracja coś dała czy nie.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Ma ktoś informację kiedy RU będzie dostępne w sklepie? Od ponad tygodnia brak towaru. Ja mam jeszcze płynu na ostatni tydzień. Nie wiem o co chodzi ale coraz gorzej z tym sklepem się dzieje. Kiedyś jak potrzebowałem to wchodziłem, kupowałem i po sprawie. A teraz albo jakieś zamówienia na maila, później problemy ze sklepem. Teraz brak towaru. Żeby jeszcze na maile odpisywali to było by super ale oczywiście też kontaktu brak.

-- 11 paź 2020, 20:09 --

Zamawiał ktoś z Was w tym sklepie: https://receptorchem.co.uk/ i może powiedzieć coś jak z czystością i czasem dostawy? Muszę na szybko zamówić bo nie chcę przerywać kuracji i widzę że pora zmienić sklep bo na ten polski nie ma co liczyć. Jest strasznie niestabilny. Chyba że macie jakieś inne źródła w europie z przyzwoitym czasem dostawy. Wiem że można znaleźć i taniej ale czas dostawy to ok miesiąca. Odpada.