Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

też widziałem, że serkan na facebooku się chwalił bht z tego co wiem jeszcze get fue robi bht. Do Serkana napisałem kiedyś o bht to odpisał mi jakoś dziwnie wymijająco, ale chyba chodziło mu o to, że póki się da z głowy to on bierze z głowy dopiero jak wyczerpie donor to robi bht.

• Odpowiedzi 317
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano

Ja z kolei podczas mailowej konsultacji już na początku zaznaczyłem że chciałbym aby nie ruszać tyłu głowy i wole aby pobrał włosy z klatki.

Powiedział, że linie włosów musi odtworzyć z graftów z potylicy a reszta może być z klatki, pleców, barków, tylko tyle że musiałem wysłać zdjęcia aby ocenił stan obszaru dawczego

• Members
Napisano
Ja lece we wrzesniu,i cene z tego wzgledu ze bede tam robil drugi raz mam ugadana na 1250eu.hotel i przelot zalatwiam we wlasnym zakresie..

hotel ok.100eu i przeloty z nuemiec ok 150 w dwie strony.zamykam sie w 1500eu.w calosci

W polsce za te pieniadze to mozna jechac na wykend nad morze.nic po za tym

Ile mniej wiecej graftów za tą cenę?

tyle ile da sie pobrac a chcial bym 3000 jak sie da..

• Members
Napisano

Czy doktor Serkan i Fly Medica - polski konsultant to jest to samo? Jestem wstępnie zainteresowany zrobieniem 5000 graft we Wrześniu. Powiedziano mi wstępnie ze na moje nw6 moga przeszczepić ok 3000 graft z donoru a jesli sie nie uda tyle pobrać lub bedzie to niewystarczające to moga pobrać jeszcze 2000 z brody i klatki piersiowej.

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano
Czy doktor Serkan i Fly Medica - polski konsultant to jest to samo? Jestem wstępnie zainteresowany zrobieniem 5000 graft we Wrześniu. Powiedziano mi wstępnie ze na moje nw6 moga przeszczepić ok 3000 graft z donoru a jesli sie nie uda tyle pobrać lub bedzie to niewystarczające to moga pobrać jeszcze 2000 z brody i klatki piersiowej.

Tak, to jest Polski konsultant.

Swoją drogą ciekawie jaką Serkan ma skuteczność w BHT .

• Members
Napisano

spoko ale to dopiero 4 miesiąc, napewno będę potrzebował ale czy 4 tys ? Ja tam liczę że ze 3 wystarczy, ostateczny rezultat będzie pod koniec roku.

• Members
Napisano
spoko ale to dopiero 4 miesiąc, napewno będę potrzebował ale czy 4 tys ? Ja tam liczę że ze 3 wystarczy, ostateczny rezultat będzie pod koniec roku.

Zobacz watek Tadka.

• Moderators
Napisano

W końcu sensowne zdjęcie

Wygląda to lepiej niż było. No nic. Czekamy jak minie rok.

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• Members
Napisano

właśnie wczoraj znalazłem opakowanie proszku z przed 6 lat ciekawe czy to się jeszcze nadaje i w ogóle jak to się nakłada ? Teoretycznie czytałem że w 4 miesiącu odrost przeważnie szacuje się na 50-60% także napewno będzie jeszcze poprawa.

• Members
Napisano

Hej!

Mam identyczną sytuacje jak Ty. Lysienie jakies na moje oko nw6 lub nw7.

Jestem rok po 1 zabiegu w Getfue 2074 grafty bo podobno wiecej nie dało się przeszczepić..

Wiem ze w moim przypadku potrzebuje jeszcze minimum ok 5000 graftów.

Zastanawiam się teraz we Wrzesniu nad dr Maralem i Serkanem. Ten drugi jest troche droższy ale podobno robi też bht z ciała, co w moim przypadku byłoby zbawienne.

Serkan żeby przeszczepić ok 5000 graftów potrzebuje sesji 2-dniowej ale chyba warto zrobić to porządnie za jednym razem 5000 a ewentualnie za rok kolejne 4000 gdzies jeszcze z ciała bht i praktycznie spokoj na reszte życia?

Obserwuje Twoj przypadek i jestem pod wrażeniem jak z nw6 robi Ci się fajna fryzura na całe życie

Musiałeś mieć niezły donor skoro zrobili Ci tyle graftów?

Pozdrawiam i trzymam kciuki

40 lat

4 zabiegi HT

Łącznie przeszczepione już 11235 graftów.

Zoxin Med, Babydream Shampoo

Biotyna

Zielona herbata

• Members
Napisano

dzięki póki co to chyba mam NW6 z tyłu nie stwierdzono gorszych włosów. Szczerze mówiąc to ciężko mi coś doradzać napewno gdyby to był twój pierwszy zabieg to poleciłbym ci Marala, a tak ciężko powiedzieć może wyślij mu foty i powie ci ile da radę wyciągnąć z donoru jeszcze, gdyż on nie robi BHT twierdząc, że te włosy się nie nadają. Włosy z głowy mają tą zaletę, że jest tam więcej mieszków wielowłosowych co za tym idzie łatwiej pokryć duży obszar. Ja u siebie oglądałem włosy na klacie to z połowa graftów jest 2 włosowa(najlepiej to widać jak się wygoli) brodę i wąsy mam tylko jednowłosowe za to grubsze. Maral powiedział, że z mojego donoru da się wyciągnąć jeszcze między 2-3 tys. graftów dlatego ja raczej BHT nie będę robił choć pewnie jakieś prześwity z tyłu głowy mogą się pojawić i liczę się z tym, oprócz tych 4250 u marala miałem w Polsce robione 600szt czyli ogólnie mogę sobie pozwolić na ok 8 tys graftów i tutaj raczej jest mój max, więc donor mam raczej średni plusem jest to, że z tyłu mam 3 i 4 włosowe grafty no i ciemne włosy, najważniejsze to się nie poddawać i walczyć

• Members
Napisano
Hej!

Mam identyczną sytuacje jak Ty. Lysienie jakies na moje oko nw6 lub nw7.

Jestem rok po 1 zabiegu w Getfue 2074 grafty bo podobno wiecej nie dało się przeszczepić..

Wiem ze w moim przypadku potrzebuje jeszcze minimum ok 5000 graftów.

Zastanawiam się teraz we Wrzesniu nad dr Maralem i Serkanem. Ten drugi jest troche droższy ale podobno robi też bht z ciała, co w moim przypadku byłoby zbawienne.

Serkan żeby przeszczepić ok 5000 graftów potrzebuje sesji 2-dniowej ale chyba warto zrobić to porządnie za jednym razem 5000 a ewentualnie za rok kolejne 4000 gdzies jeszcze z ciała bht i praktycznie spokoj na reszte życia?

Obserwuje Twoj przypadek i jestem pod wrażeniem jak z nw6 robi Ci się fajna fryzura na całe życie

Musiałeś mieć niezły donor skoro zrobili Ci tyle graftów?

Pozdrawiam i trzymam kciuki

Jak masz w planie robić BHT a znam Twój przypadek i bez tego raczej się nie obejdzie to celuj w Serkana , ze wzgledu na rabaty przy kolejnych sesjach. Pierwsza sesje masz po normalnej cenie ale nastepną juz ok 40% taniej itd.. A jeżeli chodzi o jakość Maral Serkan , to są no praktycznie takim samym poziomie.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Nie oczekuj ze wyrosnie jeszcze duzo graftow.moim zdaniem wiekszosc juz wyrosla.jedynie moze byc poprawa wlosa a nie ilosci.4000 graftow robi sie na 1/3 glowy (przodu)zeby uzyskac dobra gestosc.

• Members
Napisano

to prawda więksość tych włosów jest dosyć cienka mam nadzieje, że się trochę pogrubią pewnie ze 3 tys bedę musiał jeszcze posadzić, więcej raczej w donorze nie mam, ale póki co to najprędzej w przyszłym roku jak się sytuacja w Turcji unormuje.

• Members
Napisano

ja mysle ze jeszcze sie troche poprawi na 100% masz jeszcze kilka wlosow ktore sa bardzo cienkie lub krotkie, za miesiac juz bedzie to lepiej wyglądać ,te kolejne 3000 na przod bedziesz dawal ? co ci doktor powiedzal z 12 miesięcy musisz odczekac przed kolejną HT cz mozesz wczesniej tez juz sie do niego udac

• Members
Napisano

min rok czasu sam nie wiem jak to rozdzielić teraz ciężko mi powiedzieć bo jeszcze troche małych włosków wyrasta. Przy 3 tys albo pół na pół bym rozdzielał front/korona albo na front 1/2 korona tylko nie wiadomo czy 3 tys sie wyciągnie. Łącznie z Polskim partaczem w donorze nie mam już jakiś 5 tys graftów i to jednak troche widać, a nie chce tam prześwitów mieć. Generalnie też przy obecnej sytuacji w Turcji raczej nie planuje zabiegu w tym roku.

• Members
Napisano

jesli donor masz juz wyczerpany to bym chyba na twoim miejscu dawal tylko na przod, korona nie jest az taka widoczna na co dzień i latwiej jom maskowac.

przeswity jednak masz jeszcze spore nie wiem czy takie 1500 grafts by zrobilo naturalnom gestosc na przodzie

-- 09 sie 2016, 9:53 --

wydaje mi sie ze 3000 na ten rejon bedzie za malo aby uzyskac co najmniej te 50-60 na cm2

1892241346_135dnipo.thumb.jpg.42b04ebadaf21bbb4000418e9415865b.jpg

• Members
Napisano

Doktorek mówił, że min 2 tys z donoru wydłubie, do nawet 3 tys, jeszcze rośnie sporo nowych włosów więc ciężko oceniać jak to będzie, ale faktycznie na koronę od biedy zawsze można sypać proszek i będzie w miarę ok byle miał się czego trzymać.