Members Matrix_neo94 Napisano 21 Października 2019 Members Napisano 21 Października 2019 Śmieszny jesteś mówiąc o tym że na krótkich włosach wygląda to ok. Planuję sobie zrobić pigmentacje w tym miejscu (to jest lewa strona gdzie było pobierane mechanicznie) to zdjęcie jest jakieś 2.5 miesiąca po HT, teraz może nie wygląda to tak tragicznie na długich włosach ale nadal źle, prawa strona manualna wygląda lepiej. Nigdy więcej Ht w u tanich kebabownikow w Turcji. -- 21 paź 2019, 16:43 -- Włosy nie są posklejane tylko mi się kręcą Cytuj
Members slavo18035 Napisano 21 Października 2019 Members Napisano 21 Października 2019 Śmieszny jesteś mówiąc o tym że na krótkich włosach wygląda to ok. Słuchaj nie jestem złośliwy. Wg mnie wygląda to ok ale to Twoja głowa. Druga sprawa to ja bym zaczekał conajmniej 1,5 roku bo może wystąpił u Ciebie shock loss na donorze bo i to ma miejsce więc sytuacja może się jeszcze zmienić. Cytuj
Members antydhtor Napisano 21 Października 2019 Members Napisano 21 Października 2019 Nigdy więcej Ht w u tanich kebabownikow w Turcji. Brawo. Jednak wyciągnąłeś wnioski z wyprawy do Turcji na HT. Mam wrażenie że od razu, swoją drogą technicy Marala bardzo dbają o donor co widać na załączonych zdjęciach. Podobnie z resztą jak i gęstość sadzenia oraz linie jaka pacjent sobie życzy Brawo. Nie bój się wyrażać prawdy o tej klinice i tym lekarzu, wobec konsultanta tej kliniki. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members Matrix_neo94 Napisano 21 Października 2019 Members Napisano 21 Października 2019 Antek ja te wnioski już dawno wyciągnąłem i dziwię się że ludzie zwłaszcza z nw6 z włosami o grubości jakie ma świnia na dupie chcą jeździć, a właściwie JEŻDŻĄ do takich klinik i myślą że będą mieli dobry efekt I dziwię się że taka chujowa Klinika jak Maral ma konsultanta który jest potrzebny jak kurwie majtki. U Marala kontakt jest bardzo dobry oraz świetna organizacja, wszyscy są tam bardzo mili i na tym zalety tej kliniki się kończą...no może jeszcze niska cena Cytuj
Members slavo18035 Napisano 21 Października 2019 Members Napisano 21 Października 2019 A Ty Matrix pokazałeś w swoim temacie aktualne foty jak to na dziś wygląda ? Bo chyba ostatnie co widziałem to było sprzed kilku miesięcy. I właśnie Twój przykład podaje, że konsultant jest potrzebny bo podobno "zmusili" Cię do zrobienia lini wlosów, której nie chciałeś ? A może problemem był angielski ? Cytuj
Members grzegorzrz Napisano 14 Stycznia 2020 Members Napisano 14 Stycznia 2020 Jestem chwile po spotkaniu z dr Bisanga. Stwierdził ze mam w większości 1 i 2 grafitowe włosy i w moim przypadku i moich włosach ciężko o dobry rezultat mimo ponad 11 tys graftow. Jeszcze kolejne 3000 graftów nie załatwiłoby sprawy gdzie konsultantowi Janowi wystarczyło 4500 graftow na cała glowe. Dr Poswal stwierdził ze zabiegu się nie podejmie ale poleca mikropigmentacje. Teraz mam dylemat, robić coś jeszcze czy olać sprawe? Moze napisać jeszcze do marala a moze ktoś zna jeszcze bardzo dobra klinikę co za stała kwotę 2-4 tys euro robią fue i jeszcze moze np bht? Jakieś sugestie? Nie ciśnij FUE za wszelką cenę, jak nie chcesz z brody to Poswal robi BHT z klaty, pach, nawet okolic intymnych, nóg, rąk, wiadomo większość graftów jednowłosowych, wiec większa ilość jest potrzebna aby uzyskać pożądany efekt, a co za tym idzie i wyższa cena.Moim zdaniem, w większości przypadków da się osiągnąć zadowalające efekty nawet z NW7 kwestia leży jedynie w zasobności portfela. Cytuj
Members marcinekk Napisano 14 Stycznia 2020 Members Napisano 14 Stycznia 2020 Jasne... Przemo był w Indiach i powiem szczerze, co zresztą on sam mówił, że gówno mu ta wyprawa (może poza zobaczeniem na żywo hindusów) dała. Co prawda nie robił mu Poswal ale w końcu to jego klinika. Cytuj
Members antydhtor Napisano 15 Stycznia 2020 Members Napisano 15 Stycznia 2020 Poswal to nie był jakiś zły lekarz, ale jego klinika była tu przereklamowana, tak jak każda inna, która miała/ma tu swoje przedstawicielstwo na tym forum i z których relacji było najwięcej - bo to tak działa, że ''ja też, bo sąsiad'', albo inaczej jak to się zwie w handlu - ''lecieli jak muchy do gówna''. A są też i tacy co idą na łatwiznę i sami nic kompletnie nie szukają żadnej kliniki dla siebie. Teraz to jak na BHT to na pewno do Umar'a lepiej lecieć (choć na niego też nieraz plują na zagranicznych forach) albo w ogóle do wielu innych nieznanych na tym forum. Z klinikami HT to już tak widać jest, że to się wszystko co jakiś czas zmienia jak w kalejdoskopie i mało która klinika trzyma poziom TOP niezmiennie cały czas, a jeśli już to są to zazwyczaj najdroższe i najbardziej renomowane kliniki, albo/i takie w których się czeka latami na zabieg. Nie wnikam już w to czy warto przepłacać, bo wiadomo, że to każdy sam musi zdecydować. Tak samo Przybylski jest przereklamowany. Poza tym HT to zawsze i tak loteria (jak każdy chirurgiczny zabieg) i o wygranej można mówić jak się efekt już ma. A ludzie nastawiają się zawsze na pewność efektu takich zabiegów. Nawet kupiony jakiś prosty towar w sklepie też nieraz bywa zjebany fabrycznie. A co do Poswal'a to widać, że teraz ma już gdzieś zabiegi i ich osobiście nie wykonuje. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members nord Napisano 16 Stycznia 2020 Members Napisano 16 Stycznia 2020 Przemox że zapytam jaką masz gęstość donoru i ile poszło graftów z samej głowy ? Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 14 Lutego 2020 Napisano 14 Lutego 2020 Temat zostal oczyszczony. Pozostalo kilka postow nie w temacie ,ale Przemox nie ma najprawdopodobniej nic przeciwko temu,ze ktos wrzucil zdjecia kliniki w jego temacie,bo on nad ta klinika rozmysla czy by nie zrobic kolejnego ht. Reszta klotni,wyzwisk i kompletnych pozatematowych usciskow zostala usunieta Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members przemox78 Napisano 10 Września 2024 Autor Members Napisano 10 Września 2024 Cześć mały update po 4 latach Mam za sobą 4 zabiegi przeszczepu włosów. Pierwszy najsłabszy zabieg został wykonany około 9 lat temu w Get Fue w Antalyi. Kolejny zabieg wykonał dr Maral w Stambule. Innym trzecim najlepszym zabiegiem był zabieg w HDC Cyprus wykonany przez dr Marasa. Ostatni zabieg 6 lat temu, 2797 graftow mniej udany, z włosów z głowy, brody i klatki piersiowej, miał miejsce w klinice dr A w New Delhi w Indiach. Łącznie przeszczepiono mi 11 000 graftow. Nadal nie mam wystarczająco dużo włosów na głowie. Chciałbym ostrożnie zagęścić włosy na koronie, czubku głowy i z przodu, ale tak aby nie uszkodzić wcześniej wszczepionych przeszczepów. Wysyłam parę zdjęć. Wcześniej nigdy nie brałem finasterydu i tym razem myślę by wziąć przed zabiegiem i jakiś czas po, chociaż czy w wieku 46 lat jeszcze warto? Bo co miało wypaść już chyba wypadło? Co jest ciekawe zrobiłem badania Dihydrotestosteronu DHT i wynik w normie 332 (zakres 250-990) więc finasteryd raczej niepotrzebny. Jaka klinikę teraz polecacie? Co jest teraz na topie? Clinicana zaoferowała mi 2000-3000 graftow na koronę, przód oraz trochę na górę, Esthetic Hair (znajomy robił 4500 grafów i ma fajny efekt) ocenili że też mogą zrobić 2000-2500 graftow i może coś z brody. Myślałem jeszcze może o Flymedica? Dziękuję bardzo. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members dhttrash Napisano 10 Września 2024 Members Napisano 10 Września 2024 chcę poruszyć temat stężenia DHT we krwi. Na tym forum często użytkownicy odnoszą się do mało znaczącego stężenia DHT we krwi, robią badania laboratoryjne oznaczając sobie jego stężenie, co pewien czas. Różnica między stężeniem DHT we krwi, a tym DHT, który znajduje się w tkankach jest kolosalna ( tutaj mówimy o tym znajdującym się w skórze głowy). Dlatego stwierdzenia typu: 'finasteryd przy 350 pg/ml jest niepotrzebny', lub:' po braniu fina X czasu spadło mi stężenie o 100 pg/ml, więc pewnie działa, ale dlaczego nie spadło mi o te 70%?' nie mają pokrycia w rzeczywistości... Jeżeli chcecie sprawdzić, co się dzieje w skórze głowy standardem byłaby dosyć inwazyjna biopsja skalpu ( co pewien czas) i rzeczywiste stwierdzenie ile DHT się znajduje w skórze głowy. Dlatego najlepszym sprawdzeniem, czy np. Fin, Dut, działa na tę okolicę na której nam zależy, oprócz wspomnianej wyżej metody, jest dokumentacja, co dzieję się z samymi włosami na przestrzeni miesięcy i regularne stosowanie określonej dawki leku... PS. 11 tys. graftów i stwierdzenie, że: ,, finasteryd jest raczej niepotrzebny jest komiczne''. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 14 Września 2024 Members Napisano 14 Września 2024 Wrzuć kolego zdjęcia wyjściowe tj z roku 2019 lub wcześniej bo po tylu latach są juz niedostępne:-( Cytuj
Members przemox78 Napisano 15 Września 2024 Autor Members Napisano 15 Września 2024 Stan wyjściowy łyse kolano Nw6-7 Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Rafal77 Napisano 16 Września 2024 Members Napisano 16 Września 2024 Nie próbowałeś mikrowłokien? Dają naprawdę fajny, naturalny efekt. A co do samego przeszczepu i dalszego zageszczenia musiałby Cie obejrzeć i zadecydowac lekarz, który by sie tego podjął. Po zdjęciach ciężko stwierdzić czy donor juz jest wyeksplatowany poprzednimi zabiegami czy jestes tak krótko obcięty. Kilka dni temu w Warszawie był sam Dr.Ahmed Altan z Astepool i przeprowadzał konsultacjie. Możesz też wysłać zdjęcia przez link na ich stronie....lub obserwować forum bo sam Dr Altan jest w Polsce kilka razy w roku. Cytuj
Members przemox78 Napisano 1 Października 2024 Autor Members Napisano 1 Października 2024 Aestepool mnie odrzucił twierdząc że już nie nadaje się na kolejny zabieg i doktor Ahmed niestety nie wykona go. Szkoda bo naczytałam się ze dobra klinika. No nic pozostaje ścinać się boki na 5 mm, góra na 10 mm i jakoś to już wygląda, cała głowa we włosach tylko niezbyt gęstych - lepsze niż kiedyś łysa Może rzeczywiście kolejnym zabiegiem mógłbym mieć nienaturalnie za mocne prześwity na donorze Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Lion2 Napisano 1 Października 2024 Members Napisano 1 Października 2024 Teraz to możesz tylko zabrać resztę z brody, później z ciała. Albo po prostu zostawić jak jest, ścinać się krótko i brać biotynę, MSM, L-lisinę, L-argininę, żeby włosy były a jak najlepsze kondycji. Cytuj
Members przemox78 Napisano 23 Października 2024 Autor Members Napisano 23 Października 2024 Prowadzę jeszcze rozmowy z 1. Esthetic Hair turkey 2. Meditravel Clinicana 3. Flymedica Dr Serkan Aygin 4. Dr Cinik clinic Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members Joe.Tillman Napisano 24 Października 2024 Members Napisano 24 Października 2024 Żadna z wymienionych, poszukaj tam gdzie dobrze wybiorą z podbródka (zapytaj na hrn forum), i trochę ze skalpu, łącznie Ci wyjdzie do 1500-2000 grafts. Dr Felipe Pitella takie rzeczy robi. Cytuj
Members przemox78 Napisano 28 Października 2024 Autor Members Napisano 28 Października 2024 Widzę na Instagram że ten Felipe Pitella to na jednej sesji wszczepia po 10-11 tys grafów! Ktos tu na forum robił u niego czy raczej niewiadoma? Lepszy niz Flymedica - Serkan Aygin? Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members harrybobo Napisano 28 Października 2024 Members Napisano 28 Października 2024 12 minut temu, przemox78 napisał: Lepszy niz Flymedica - Serkan Aygin? Po pierwsze: XD Po drugie: wiesz, że on kasuje 5 USD za graft? Po trzecie: na jakiej podstawie twierdzisz, że niewiadoma - koleś ma dziesiątki udokumentowanych przypadków na hair restoration network Cytuj
Members przemox78 Napisano 28 Października 2024 Autor Members Napisano 28 Października 2024 1. Xd 2. Nie pytałem o cenę tylko rezultaty, ale zdążyłem już sprawdzić. 3. Nie twierdzę tylko zapytałem czy ktoś robił czy raczej niewiadoma? Polecam czytać ze zrozumieniem , pozdrawiam. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members harrybobo Napisano 29 Października 2024 Members Napisano 29 Października 2024 9 godzin temu, przemox78 napisał: Polecam czytać ze zrozumieniem , pozdrawiam. Nie miałem zamiaru Ciebie urazić. ALe kojarzę Ciebie z ego forum od wielu lat. Zadałeś pytanie: 9 godzin temu, przemox78 napisał: Widzę na Instagram że ten Felipe Pitella to na jednej sesji wszczepia po 10-11 tys grafów! Ktos tu na forum robił u niego czy raczej niewiadoma? Lepszy niz Flymedica - Serkan Aygin? To ja to widze tak: "Widzę na youtube shortach, że ten Mbappe / Vinicius / Bellingham / Lewandowski srrzela jak oszalały te bramki i wymiata! Kroś widział z was na żywo czy raczej tylko wybrane skróty widze i to nie jest dobry grajek? Lepszy niż Grosicki?" Miłego dnia Cytuj
Members przemox78 Napisano 29 Października 2024 Autor Members Napisano 29 Października 2024 Z powyższych klinik liczba zawęziła się do potencjalnych trzech: 1.Esthetic Hair turkey 2. Meditravel Clinicana 3. Flymedica Dr Serkan Aygin Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members przemox78 Napisano 31 Października 2024 Autor Members Napisano 31 Października 2024 W dniu 29.10.2024 o 23:36, przemox78 napisał: Z powyższych klinik liczba zawęziła się do potencjalnych trzech: 1.Esthetic Hair turkey 2. Meditravel Clinicana 3. Flymedica Dr Serkan Aygin Pozostały już tylko 2 kliniki: 1.Esthetic Hair turkey lub 2. Meditravel Clinicana Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Rekomendowane odpowiedzi