Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Members
Napisano
7 godzin temu, Pytnik napisał:

A potrafi Feriduni to jakoś wytłumaczyć z jakiego powodu nie można wykonać u Ciebie zabiegu dogeszczajacego ?

Komunikacja jest powolna i mailowa, wysłałem dużo zdjęć i prywatnych i z dokumentacji kliniki. W skrócie chce cofnąć stan do takiego z przed zabiegu, ale chyba ignoruje fakt że ten zabieg zniszczył sporo moich naturalnych włosów na linii. Informacja jest taka że za ok 10k euro usunie do 800 graftów i przeszczepi z powrotem na donor. Jeśli chce dogęszczenia albo innej poprawki to się jej nie podejmie. Osobiście nie rozumiem tego bo widziałem gorsze przypadki. Wydaje mi się że lewą stronę wystarczy dogęscić a prawą wyciagnąć sporo i zrobić na nowo. Nic nie pisał o stanie mojego donoru etc. Ale myślę że kolejne 2k graftów można spokojnie pobrać. 

• Members
Napisano
8 godzin temu, looksmatters napisał:

Napisz do Eugenix, może Dr Sethi się podejmie, on lubi skakać na głęboką wodę

Raczej chciałabym mieć zabieg w Europie.

• Members
Napisano

Wysyłaj zdjęcia z pytaniami jak ktoś by to rozwiązał, może jakąś konsultację w Polskiej klinice, która podsunie Ci pomysł a wykonanie u kogoś lepszego.

Masz w Polsce konsultację w marcu u Dr Bisangi, na pewno dowiesz się czegoś rzeczowego. 

• Members
Napisano (edytowane)
W dniu 26.02.2023 o 12:15, Pytnik napisał:

A mógłbyś wrzucić zdjęcia z przed zabiegu, gdzie dobrze widać linie wlosow ?

Edytowane przez smutny12
  • Members
Napisano (edytowane)
W dniu 26.02.2023 o 13:03, looksmatters napisał:

Linia włosów praktycznie Norwood 1. Zabieg był bez sensu, wystarczyło brać finasteryd. 

Niestety.

Edytowane przez smutny12
  • Members
Napisano

Feriduni na chwile obecna widzieli tylko zdjęcia, myślę że jak na żywo robaczy że faktycznie trzeba coś dogescic bo tamten zabieg to zniszczył to to zrobi

• Members
Napisano

Kolego, też jestem po nieudanym zabiegu u Turkowskiego, na ten moment nic więcej nie mogę powiedzieć po za tym, że toczy się postepowanie przeciwko otco i robię co w mojej mocy aby turkowski już nigdy nie zrobił komuś krzywdy. Przy odrobinie szczęścia wyślę mu kartkę do aresztu za to co mi zrobił, jak ze mną postąpił i wykorzystał mój stan psychiczny. Aktualnie jestem pod opieką psychiatry. Tobie przynajmniej zrobili zdjęcia po przeszczepie...(zapraszam na priv, razem można więcej)
Natomiast zabieg poprawkowy zrobiłem w Aestepool i polecam Ci przejść się na konsultację do placówki w Warszawie. Damian jest mega konkretnym gościem i będzie ci w stanie coś doradzić. Jak będzie za trudno to ci o tym powie i nie będzie narażał na niepotrzebny stres. Kanały pod grafty robił mi sam lekarz a nie turek z przypadku, punch 0,7mm.

Fotka przed zabiegiem

IMG-20221202-WA0001.thumb.jpg.587c765d1dee3c4c4e687493880115cb.jpg

4 dni po

IMG-20230116-WA0000.jpg.383e2a06e89ed1c84261be019e910257.jpgIMG-20230116-WA0004.jpg.caa31bf371c131f8473383c1ba5746f2.jpg

• Members
Napisano
21 godzin temu, smutny12 napisał:

1103143669_Clinic_Postoperation_top.thumb.jpg.ce26733ee52be800c5e866bbffa6f8e8.jpg

O co chodzi z ta linią włosów na środku? Wygląda nieregularnie jak linia brzegowa. Czy sam chciałeś żeby na środku była ta „wypustka” ?

• Members
Napisano

Co do Tej kliniki to myśle ze jest z nią taki problem ze jest mocno promowana przez „celebrytów” czy innej maści znanych osób przez co ludzie nabierają do nich zaufania np. Przez takie filmy: 

Ten filmik ma dwa lata i wystarczy zobaczyć jak chłop wyglada na filmach wrzucanych aktualnie (ogolony na zero). Zreszta nigdy dobrego odrostu się nie doczekał. Z tym ze on miał pewnie to zrobione za darmo albo nawet z jakimiś profitami, a normalni ludzie nabijają tylko kabzę tej klinice i zostają później z problemami. Trzymaj się i podobnie jak kolega wyżej polecam ci konsultacje w Aestepool - to nic nie kosztuje, a warto zasięgnąć wiedzy z kilku źródeł. 

• Like 1
  • Members
Napisano (edytowane)
W dniu 27.02.2023 o 11:43, Wojt96 napisał:

Co do Tej kliniki to myśle ze jest z nią taki problem ze jest mocno promowana przez „celebrytów” czy innej maści znanych osób przez co ludzie nabierają do nich zaufania np. Przez takie filmy: 

Ten filmik ma dwa lata i wystarczy zobaczyć jak chłop wyglada na filmach wrzucanych aktualnie (ogolony na zero). Zreszta nigdy dobrego odrostu się nie doczekał. Z tym ze on miał pewnie to zrobione za darmo albo nawet z jakimiś profitami, a normalni ludzie nabijają tylko kabzę tej klinice i zostają później z problemami. Trzymaj się i podobnie jak kolega wyżej polecam ci konsultacje w Aestepool - to nic nie kosztuje, a warto zasięgnąć wiedzy z kilku źródeł. 

Akurat to inna klinika, choć jak widać rezultaty podobne. Wydaje mi się, że tam jakaś poprawka była grana u tego pana - dlatego jest obecnie na łyso.

Edytowane przez smutny12
  • Members
Napisano (edytowane)
14 minut temu, smutny12 napisał:

Akurat to inna klinika, choć jak widać rezultaty podobne.

W opisie filmu jest info ze to u Dr.

5BE4F8D4-9401-40D8-B6C0-84CE1C66BEB7.jpeg

AC367C40-0451-415D-BEFA-BA5932B820B8.jpeg

Edytowane przez Wojt96
  • Members
Napisano
23 minuty temu, smutny12 napisał:

Akurat to inna klinika, choć jak widać rezultaty podobne. Wydaje mi się, że tam jakaś poprawka była grana u tego pana - dlatego jest obecnie na łyso. Co do celebrytów którzy polecali Dr Turdowskiego do przeszczepu włosów to Tomasz Gimper Działowy, yachuprodukcja oraz Gilathiss. Z resztą efekty u dwóch ostatnich totalnie tragiczne.

Gimperowi chyba tez poszly znowu zakola po przeszczepie bo znowu robi taka zacxeske jak przed przeszczepem.