Members styers2 Napisano 2 Lutego 2020 Members Napisano 2 Lutego 2020 Do czasu ogarniecia strony zamawiajcie na maila, jak pisal Ziom. W poniedzialek wieczorem wyslalem deklaracje z potwierdzeniem przelewu i info co i gdzie, a w czwartek towar byl juz u mnie Cytuj
Members artur1991 Napisano 4 Lutego 2020 Members Napisano 4 Lutego 2020 Jestem 3 lata na kuracji RU. Zbiegła się ona w czasie z bardzo dużym pogorszeniem wzroku. Może być tak, że RU powoduje problemy z widzeniem? Cytuj
Members samuel666 Napisano 5 Lutego 2020 Members Napisano 5 Lutego 2020 Jestem 3 lata na kuracji RU. Zbiegła się ona w czasie z bardzo dużym pogorszeniem wzroku. Może być tak, że RU powoduje problemy z widzeniem? Chodza po necie legendy ,ze RU bylo testowane na krolikach i powodowalo u nich slepote . Bardziej bym byl za tym ze genetyka u ciebie zadzialala . Niektorzy maja dobry wzrok do 40 a neiktorzy maja szybkie pogorszenie duzo wczesniej , tak samo jak z lysieniem. Ru jest na rynku od dawna a dlaczego nikt nie chce tego sprzedawac legalnie ? zaden koncern ? to niech kazdy sobie odpowie. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 6 Lutego 2020 Autor Members Napisano 6 Lutego 2020 Do czasu ogarniecia strony zamawiajcie na maila, jak pisal Ziom. W poniedzialek wieczorem wyslalem deklaracje z potwierdzeniem przelewu i info co i gdzie, a w czwartek towar byl juz u mnie Proszę pisać na maila, tak jak odpisał kolega powyżej. Nie mam czasu się tym zająć i na spokojnie zlecić naprawienia strony. Liczę że w lutym się mi uda znaleźć trochę czasu i tego przypilnować. Cytuj
Members torcik Napisano 7 Lutego 2020 Members Napisano 7 Lutego 2020 Uzywanie derma rollera przed podaniem RU teoretycznie powinno dzialaac lepiej tak jak przy innych wcierkach? Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 12 Lutego 2020 Members Napisano 12 Lutego 2020 Strona z ru nie działa zamawiał ktoś ? -- 12 lut 2020, 21:55 -- Do czasu ogarniecia strony zamawiajcie na maila, jak pisal Ziom. W poniedzialek wieczorem wyslalem deklaracje z potwierdzeniem przelewu i info co i gdzie, a w czwartek towar byl juz u mnie Proszę pisać na maila, tak jak odpisał kolega powyżej.Na maila wysłać deklaracje w pdf i adres dostawy i ile gram Ru zamawia za ile ? A jak nazwać przelew samo imię i nazwisko? Nie mam czasu się tym zająć i na spokojnie zlecić naprawienia strony. Liczę że w lutym się mi uda znaleźć trochę czasu i tego przypilnować. -- 12 lut 2020, 22:27 -- Jak zamówić bez storny, wysłać przelew na np 240 zl za 5 gram i nazwać tylko imieniem i nazwiskiem ? i na maila adres wysyłki, deklaracje, i ile gram ? Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 19 Lutego 2020 Members Napisano 19 Lutego 2020 Serio nikt nie zamawiał ostatnio po za stroną , na emaila ? Cytuj
Members Dawid0020 Napisano 20 Lutego 2020 Members Napisano 20 Lutego 2020 Dokładnie tak zrób jak piszesz Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 20 Lutego 2020 Members Napisano 20 Lutego 2020 Paczka doszła, trochę w za bardzo się martwiłem, ale jak zawsze wszystko sprawnie i bez niespodzianek polecam ! Ru z minoxem i dermastampem to igła na odrost Cytuj
Members testohairon Napisano 21 Lutego 2020 Members Napisano 21 Lutego 2020 Boję się brać finasteryd. Nie chcę ingerować w moją gospodarkę hormonalną. Myślicie, że dobrym pomysłem jest zamówić gotowiec z RU od anagenic? Podobno efekty uboczne występują jedynie w przypadku, gdy dawka przekracza tę zalecaną. Cytuj
Members samuel666 Napisano 23 Lutego 2020 Members Napisano 23 Lutego 2020 Boisz sie o swoje zdrowie a chcesz testowac RU ktore nadal nie jest nawet legalnie dostepne ? gdzie tu logika ? RU tez dziala systemowo i tez sa uboki. Zreszta wiekszosc osob uzywa RU jako dodatek do fina albo duta wiec kolo sie zamyka Cytuj
Members kajkel1 Napisano 4 Marca 2020 Members Napisano 4 Marca 2020 Witam jestem nowy i chciałbym kupic ru z polskiej strony którą linkujecie ale nie znam maila ani numeru konta Czy ktoś mógłby go podać, mam kilka pytań zanim dokonam zakupu i nie wiem do kogo się w tej sprawie kierować Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 11 Marca 2020 Members Napisano 11 Marca 2020 Ziom da się wprowadzić dostawę do paczkomatu? Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 13 Marca 2020 Members Napisano 13 Marca 2020 ktoś ma info czy dostawy będą normalnie się odbywać ? Związku z tą sytuacją z korona ? Pisał ktos na maila o tym do nich ? Cytuj
Members desper Napisano 16 Marca 2020 Members Napisano 16 Marca 2020 Hej jak tam sytuacja ze stronka Zioma ? działa dalej ? wyslalem email z zapytaniem i cisza... Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 16 Marca 2020 Members Napisano 16 Marca 2020 Strona dalej nie działa :/ Cytuj
Members kajkel1 Napisano 16 Marca 2020 Members Napisano 16 Marca 2020 Też pisałem na maila 10 marca i nadal czekam na odzew Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 16 Marca 2020 Members Napisano 16 Marca 2020 A ktoś zamawiał ostatnio? Cytuj
Members desper Napisano 17 Marca 2020 Members Napisano 17 Marca 2020 jakiś może nr telefonu ktoś ma ? jak nie Ru to co ?? stosuje juz 3 lata i nie chcialbym kombinować. Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 17 Marca 2020 Members Napisano 17 Marca 2020 Serio ma ktoś kontakt z nim, narazie mam zapas na dwa miechy ale chciał bym większą dawkę użyć i zamówić, ewentualnie ma ktoś namiar na Ru z zagranicy, chociaż wolał bym przez polski sklep :/ a za ch*j nie chce wracać do finasteryda Cytuj
Members kulu Napisano 17 Marca 2020 Members Napisano 17 Marca 2020 Ja mam RU, ale KB Sol mi zabrakło.. Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 17 Marca 2020 Members Napisano 17 Marca 2020 Serio nikt nie zamawiał w marcu? Działa jak wcześniej? Procedura po za strona Cytuj
Members MACIEKKRK Napisano 18 Marca 2020 Members Napisano 18 Marca 2020 Cześć jestem w stałym kontakcie z Ziomem, sklep będzie działał pod koniec marca, chwilowa przerwa była spowodowana sprawami osobistymi.Także warto poczekać jeszcze chwilę ,bo Ru od zioma jest zawsze świetnej jakości.Pozdrawiam Was Cytuj
Members desper Napisano 19 Marca 2020 Members Napisano 19 Marca 2020 Siema to dajcie znać jak już będzie można zamawiac. Chyba ze mozna poza strona jakos ?? Cytuj
Members erdo Napisano 22 Marca 2020 Members Napisano 22 Marca 2020 Na mailu cisza od kilku dni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi