Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

Moim zdaniem na tym etapie, czyli 4 msc masz większy orogres niż miałem ja więc będzie bardzo dobrze.

3500 graft

Minoxidil 5%

Avodart 0,5mg eod

Zoxin-med

• Members
Napisano
Możesz jakoś wyjaśnić gdzie kupić jak stosować

W necie wszystko jest :P nie wiem czy pomaga, stwierdziłem że na czas odrostu będę brać jako wspomagać.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

4 miesiące i 10 dni. Coraz lepiej, z dnia na dzień jest duża poprawa, co niewątpliwie mnie cieszy

Zdjęcia w dziennym świetle, wiadomo, efekt na zdjęciach w dużej mierze zależy właśnie od światła, dlatego wrzucam foty robione w mniej więcej podobnych warunkach

Przez ostatni miesiąc baaardzo duży progres.

Dla kogoś kto nie miał włosów nawet taka zmiana to ogromna poprawa.

W weekend widzieli mnie znajomi, którzy ostatnio widzieli mój łeb na sylwestra. Byli w szoku, że tak dobrze to wygląda.

Jestem ciekaw ile urośnie przez najbliższe 3 miesiące.

• Members
Napisano

tutaj widać co znaczy linia i jaką robi różnicę bo nie oszukujmy się góra na razie jest rzadka, zresztą tak jak u mnie Powinno być coraz lepiej szkoda, że nie dorzucasz blokera to efekt byłby jeszcze lepszy.

• Members
Napisano

Dla mnie to co jest teraz już jest zadawalające

Wreszcie mogę sobie zrobić fotę na imprezie i móc patrzeć się na swoją facjatę. Jest to naprawdę ogromny komfort psychiczny.

Przed zabiegiem nosiłem włosy 5-7cm i wyglądałem jak stary dziad. Teraz 2cm i jest spoko.

Zaraz człowiek się czuje 5 lat młodziej

Tak, trochę mi się zaczęło siwieć w ostatnim roku. Jak to mawiają: jak nie urok to sraczka Wolę jednak być siwy niż łysy.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

4-6 miesiąc to okres, kiedy się najwięcej dzieje. U mnie chyba też tak jest, bo od 4 miesiąca łeb zaczął się zagęszczać szybko.

Wiadomo, że jeszcze to wszystko jest w nieładzie, ale wszystko zmierza chyba ku dobremu

Troche dziwne, że tył idzie szybciej jak przód, gdzie było sadzone gęściej, no ale znowu za grzywką miałem pusto. Zobaczymy co dalej

• Members
Napisano
Wreszcie mogę sobie zrobić fotę na imprezie i móc patrzeć się na swoją facjatę.

Póki co też mam z tym problem, także dobrze wiedzieć, że komuś się pod tym względem poprawiło. Trzymam kciuki za dalszy odrost.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Zależy co masz na myśli mówiąc krótkie włosy

Teraz mam około 1cm-1,5cm z boku i z tyłu. Wiadomo, przy krótkich wygląda to trochę gorzej, ale jak na pobranie 4000 graftów nie wygląda to źle. Otoczenie nawet po dokładnym przyjrzeniu się mojej głowie mówi, że prześwitów żadnych nie ma i że donor wygląda naturalnie. Ja przerzedzenie oczywiście widzę, ale szczerze to wolę wyglądać tak, niż mieć gęsty tył i nic na górze

Ten jasny pasek z tyłu na dole w rzeczywistości tak nie wygląda, aparat coś przekłamuje :P

Zdjecia robione w świetle dziennym, naturalnym.

• Members
Napisano

Szczypanie to jeszcze nic. Mnie donor przez 2 tygodnie tak bolał że bez tabletki nie było mowy żebym zasnął. Ból co dziwne zaczął się ok 4,5 dnia po zabiegu i miałem tak zarówno po pierwszym jak i drugim razie. Potem po ok. 14 dniach ból (palący, naprawdę mocny) kompletnie ustąpił.

• Members
Napisano

Mnie o dziwo nic nie bolało. Czasami szczypało to podrapałem, ale tak delikatnie. Myłem głowę zaraz następnego dnia, ale tylko donor. Obszar biorczy chyba po 4 dniach z tego co pamiętam.