Members antydhtor Napisano 11 Sierpnia 2019 Members Napisano 11 Sierpnia 2019 Ale ten stan zawdzięczam tylko sobie, i mam go dzięki ciężkiej pracy, wielu wyrzeczeniom (i nie chodzi tu mi tylko o pieniądze) dzięki obranej drodze bezwzględności dążenia do celu, oraz dzięki samozaparciu i ambicjom. Ale co do tego, że jestem jedyną osobą na świecie z takim stanem włosów, która chce sobie zrobić przeszczep, to kłócił bym się mocno, bo wiele babsztyli, albo transów MTF ma podobny stan do mnie, i też chcą i robią sobie takie przeszczepy oraz również redukcję czoła, a nawet pewnie i też wielu mężczyzn by chciało (kiedyś na yt pod filmikiem HT u jakiejś baby Dr. Diep'a, jakiś koleś napisał pytanie do niego czy możliwe to też u mężczyzn) także jestem o tym przekonany, tylko problemem jest to, że te kurwy lekarskie terrorystyczne świnie i mendy skurwiałe złośliwe, nie chcą takich linii robić i takich gęstości męskim pacjentom. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members marcin060482 Napisano 11 Sierpnia 2019 Autor Members Napisano 11 Sierpnia 2019 Zdjecie przed Cytuj
Members pshemas Napisano 25 Września 2019 Members Napisano 25 Września 2019 Jak sytuacja z włosami? Cytuj
Members ludekk Napisano 26 Września 2019 Members Napisano 26 Września 2019 Pewnie taka jak w 6,5 miesiąca. Prawda jest taka, że po manualu całkowity odrost jest po 6 miesiącach i tyle. Przecież widać, że już pomiędzy 5 a 6,5 miesiąca jest minimalna różnica. Najlepsze kliniki w Europie dają końcowy efekt po 6 miesiącach. Jakby byłą poprawa chociaż 10% w kolejnych miesiącach to na pewno by dali późniejsze zdjęcia/filmy by pokazać lepszy efekt, a jakoś nie dają. Tylko po Turkach i innych rzeźnikach przedłuża się do 8-9 miesiąca bo dużo dłużej się goi skóra.Porównałem ten przeszczep do mojego, także u Przybylskiego i prawda jest taka, że na obszar około 2,5 razy większy poszło u autora wątku tyle włosów co u mnie, tzn. miałem 2000 przeszczepionych, ale hair per graft miałem wyższe więc się wyrównało. Zrobiłby tyle graftów w najlepszej klinice świata i wyglądałoby to na prawdę niewiele lepiej niż u Przybylskiego, taka prawda. Fizyki się nie oszuka i tyle. Poza tym jakieś te włosy liche, u mnie donor w 5 dniu wyglądał lepiej niż u marcin060482 po kilku miesiącach. Cytuj
Members dandinho Napisano 26 Września 2019 Members Napisano 26 Września 2019 Zrobiłby tyle graftów w najlepszej klinice świata i wyglądałoby to na prawdę niewiele lepiej niż u Przybylskiego, taka prawda. taka klinika nie zrobilaby takiej malej ilosci graftow na taki duzy obrasz, to swiadczy tylko o tym ze Andzej jest amatorem Cytuj
Members marcin060482 Napisano 6 Października 2019 Autor Members Napisano 6 Października 2019 [list=] Cytuj
Members Matrix_neo94 Napisano 6 Października 2019 Members Napisano 6 Października 2019 Będziesz robił dogeszczenie? Cytuj
Members Rafi77 Napisano 6 Października 2019 Members Napisano 6 Października 2019 Jak dla mnie konkret! Kontakt z Andrzejem w twoim przypadku był wporządku? Cytuj
Members ludekk Napisano 7 Października 2019 Members Napisano 7 Października 2019 Troche taka "zaczeska style"Musisz zrobić jeszcze górę bo będziesz żył w stresie, że jak na górze włosy rozwieje to będzie przypał, a tam zapewne z każdym miesiącem gorzej. Cytuj
Members Zakolinho Napisano 12 Grudnia 2019 Members Napisano 12 Grudnia 2019 Cześć, dla mnie naprawdę świetny efekt. Niewiadomo jak zrobiliby np w Turcji. Dużo zależy od sztuki sadzenia,predyspozycji lekarza. Nie ma może jakiejś super gęstości , ale też total hair nie rozpieszczał. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj
Members dandinho Napisano 12 Grudnia 2019 Members Napisano 12 Grudnia 2019 A jak donor poprawilo sie cos ? czy jest taki przeorany caly czas ? Cytuj
Members Petro Napisano 30 Grudnia 2019 Members Napisano 30 Grudnia 2019 Startując z takiego stanu efekt całkiem przyzwoity. Cytuj
Members majki3 Napisano 3 Stycznia 2020 Members Napisano 3 Stycznia 2020 Dziwne bo włosy na tej focie wydają się dużo grubsze. Masz nałożoną jakąs pomade na włosy i zaczesaną że tak pogrubiła i skleiła włosy? Moim zdaniem efekt jest super w porównaniu do tego co było ale to przez to że włosy są o wiele dłuższe i jest ich więcej więc tak jak chłopaki mówili jest co zaczesywać z innych miejsc i objętość się zwiększa a pewnie do tego doszła pomada jakaś która jeszcze pogrubiła włosy. Ogólnie efekt wygląda super. Wrzuć jakieś fotki z suchymi i mokrymi włosami bo to będzie najlepsze porównanie i każdemu będzie łatwiej ocenić czy warto na te klinike postawić. Donor niestety dojechany ostro, cyknij też fote donoru.Każdy donor lekceważy ale co z tego jak z przodu włosy będą jak lwia grzywa jak z tyłu będzie wyskubany kurczak. Bez sensu. Cytuj
Members dandinho Napisano 3 Stycznia 2020 Members Napisano 3 Stycznia 2020 Dziwne bo włosy na tej focie wydają się dużo grubsze. na jakiej fotce ? moze wstawisz poprawnie wyswietlajace sie zdjecie ? Cytuj
Members majki3 Napisano 3 Stycznia 2020 Members Napisano 3 Stycznia 2020 Dziwne bo włosy na tej focie wydają się dużo grubsze. na jakiej fotce ? moze wstawisz poprawnie wyswietlajace sie zdjecie ? Cytuj
Members fruit Napisano 4 Stycznia 2020 Members Napisano 4 Stycznia 2020 Moim zdaniem +100 do wyglądu z taką fryzurką w porównaniu do stanu wyjściowego. I szacun za poprowadzenie wątku do końca. Jeden z niewielu tematów od "deski do deski", a to chyba denerwuje forumowiczów najbardziej, jak ktoś opisuje początek, a później znika na zawsze. Cytuj Fin 1mg ED od grudnia 2017
Members nord Napisano 5 Stycznia 2020 Members Napisano 5 Stycznia 2020 Nie wiem wg mnie gęstość zakol nie wygląda tak samo jak na tym zdjęciu. Czy to możliwe że po takim czasie odrost może nie być w 100% ? Cytuj
Members majki3 Napisano 6 Stycznia 2020 Members Napisano 6 Stycznia 2020 Nie wiem wg mnie gęstość zakol nie wygląda tak samo jak na tym zdjęciu. Czy to możliwe że po takim czasie odrost może nie być w 100% ? Przecież te włosy z czasem też będą wypadać. Odrost w 100% ? mi w BHR w 2 dni wpakowali ponad 4 tys graftów, jedno zakole miałem tak napuchnięte jakby mnie kijem okładali, mimo tego że zgłaszałem to wielokrotnie to i tak w tym miejscu przyjęło się 10%.. Nawet jeśli część włosów mu poleciała to nadgonił zapuszczając je dłuższe i na pewno jakaś pomada do włosów je pogrubiła stąd efekt objętościowy. Mimo wszystko efekt super, stąd doprowadził wątek do końca bo z efektu zadowolony. Cytuj
Members nord Napisano 6 Stycznia 2020 Members Napisano 6 Stycznia 2020 Chłopie nie widzisz różnic między tym zdjęciem a ostatnim, wogóle jaka pomada, zobacz na ilość graftów na zakolu Cytuj
Members majki3 Napisano 6 Stycznia 2020 Members Napisano 6 Stycznia 2020 Chłopie nie widzisz różnic między tym zdjęciem a ostatnim, wogóle jaka pomada, zobacz na ilość graftów na zakoluNo widac ze jest roznica w gestosci nawet widac ze lewa jego strona jest zaczerwieniona wiec dostala oewnie ta czesc mocniej w kosc podczas przeszczepu. Sam nie postawiles konkretnego pytania. Pytasz go czy ma odrost 100%?Nordzik przeciez ty miales juz przeszczep i z tego co widzialem to super u ciebie wszystko poszlo. Po co wrociles na forum? Na twoim miejscu zapomnial bym o problemie i juz tu nie wszedl. Sam nie wchodzilem 2 lata ale przymierzam sie do poprawek po BHR wiec czytam po troszku Cytuj
Members nord Napisano 8 Stycznia 2020 Members Napisano 8 Stycznia 2020 Ja miałem niedawno przeszcszep, jak zacznie mi coś rosnąć to wrzucę Cytuj
Members majki3 Napisano 8 Stycznia 2020 Members Napisano 8 Stycznia 2020 Mialem na mysli ten pierwszy kilka lat temu. A gdzie teraz robiles dogeszczanie? Tez szperam gdzie sie wybrac. Brales w koncu tego fina ? Cytuj
Members majki3 Napisano 2 Lutego 2020 Members Napisano 2 Lutego 2020 Panowie bo prawda jest taka że w dużej mierze to my sami naganiamy siebie samych do tych klinik. Jest nas wielu. Na początku tego posta piszecie że ceny co chwilę podnoszą. 3 lata temu była nagonka na BHR i ich kosmiczne wręcz ceny. Dopiero jak ludzie pojechali zobaczyli te starą obskórną kamienicę i ich podejście dziś już na forum tak ich nikt nie reklamuje tym bardziej że za te cenę rewelacji u nich nie ma a i o ich śmiesznych gwarancjach lepiej zapomnieć. Skoro Przybylski tak winduje ceny to może zróbmy coś aby forumowicze mieli rabat grupowy bo prawda taka że to my sami siebie zachęcamy i naganiamy innych ludzi którzy to czytają. Dzięki nam kasę mają. BHR odcinał kupony ale już się ucięło zjeżdzają z ceny w dół ale co z tego jak nikt nie chce już tam jeździć?Każdy kto poczyta opinie nie będzie chciał już przepłacać. Ich 5 min minęło. Dlatego klinika Przybylski też musi o tym wiedzieć że forumowiczów trzeba szanować i cenić.Powininna być stała cena 7 zł dla użytkowników forum i tyle. Z ulicy niech liczy 9 Cytuj
Members ElChapoGuzman Napisano 2 Lutego 2020 Members Napisano 2 Lutego 2020 Skoro Przybylski tak winduje ceny to może zróbmy coś aby forumowicze mieli rabat grupowy bo prawda taka że to my sami siebie zachęcamy i naganiamy innych ludzi którzy to czytają. Dzięki nam kasę mają. BHR odcinał kupony ale już się ucięło zjeżdzają z ceny w dół ale co z tego jak nikt nie chce już tam jeździć?Każdy kto poczyta opinie nie będzie chciał już przepłacać. Ich 5 min minęło. Dlatego klinika Przybylski też musi o tym wiedzieć że forumowiczów trzeba szanować i cenić.Powininna być stała cena 7 zł dla użytkowników forum i tyle. Z ulicy niech liczy 9 Podejrzewam, że do tej pory Andrzej zabezpieczył już swoją przyszłość wystarczająco, dopóki nie powstanie solidna konkurencja w Polsce to ludzie dalej będą robić tylko u Andrzeja, fakt faktem większość przez to forum. Andrzej robi weekendami licząc średnio 2000-3000 graftów przez 2 dni x 48 weekendów masz 960 tyś zł w rok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi