Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)
22 minuty temu, Joe.Tillman napisał:

Niestety ale donor jest bardzo widoczny, jak za takie pieniądze oczekiwałbym czegoś więcej 

Co? Przecież pacjent jest po 2 zabiegach a prawie nic nie widać na donorze. Po za tym to dopiero 4 miesiące.

Edytowane przez smutny12
  • Members
Napisano
2 godziny temu, Joe.Tillman napisał:

Niestety ale donor jest bardzo widoczny, jak za takie pieniądze oczekiwałbym czegoś więcej 

Po pierwsze to za jakie pieniądze, za 6 zł za graft? To jak za darmo XDD 

A po drugie to nie wiem gdzie masz problem z donorem, szczególnie gdy jest fade cut. 

• Members
Napisano
3 godziny temu, komandos2137 napisał:

Na donorze widać lekko przerzedzenia w dwóch miejscach, ale porównałem to z fotkami po pierwszym zabiegu, i wygląda to troche jakby wtedy był lekki overharvest a teraz się to trochę pogorszyło. Niemniej nie ma tragedii, liczyłem się z tym że to lekko będzie widać, najwyżęj zrobie mikropigmentacje

Jakbyś wrzucił zdjęcia sprzed zabiegu i po zabiegu na mniej więcej tej samej długości włosów, które pokazują te same obszary, gdzie są te lekkie przerzedzenia, to by było git. Bo póki co to brakuje pełnego obrazu. 

No i też mógłbyś dodać zdjęcia pooperacyjne jak wyglądał donor od boków, bo jedynie tył wrzuciłeś. 

• Members
Napisano (edytowane)

@looksmatters udało mi się coś takiego znaleźć. To z lustrem w tle jest z teraz chwile po zabiegu, a to z krzesłem biurowym i rowerem jest po zabiegu u dr Przybylskiego wcześniej

Zrzut ekranu 2023-05-20 o 15.13.47.png

Zrzut ekranu 2023-05-20 o 15.16.04.png

Zrzut ekranu 2023-05-20 o 15.18.37.png

Edytowane przez komandos2137
  • Members
Napisano

btw teraz tak patrze na te foty to widzę jeden spory plus - łysienie mi nie postąpiło na koronie w ciągu 3 lat, wygląda dokładnie identycznie na obu zdjęciach 

god bless finasteride 

• Members
Napisano

Nie do końca mi o to chodziło, tzn. nie o foty świeżo po zabiegach, bo one nic nam nie pokażą. 

Bardziej takie foty typu - 4 miesiące po zabiegu u Przybylskiego albo więcej vs aktualna sytuacja. Bo póki co, to ja nie jestem w stanie stwierdzić czy coś się pogorszyło wizualnie na bokach czy z tyłu. 

• Members
Napisano (edytowane)
3 minuty temu, komandos2137 napisał:

szczerze mówiąc to chyba nie mam nic więcej tak żeby porównać - po pierwszym zabiegu nie robiłem zdjęć donoru za bardzo

Masz zdjęcia z Eugenix chociażby, oni robią zdjęcia wszystkich kątów z włosami przed operacją. Także możemy porównać te foty vs teraz. Ale to możesz za 2 miesiące takie porownanie zrobić, bo teraz trochę wcześnie

Edytowane przez looksmatters
  • Members
Napisano
13 godzin temu, komandos2137 napisał:

559163CF-4667-4DA5-A23A-139174034ED2.thumb.png.a9ab327a20f789c35ee12b739e926152.png908BE158-5CF9-4F6F-86E4-7553087CAAF6.thumb.png.a4c3b7029fc7290a72d2f70adcd5ce07.png

Na tych zdjęciach widać slady, dokładnie takie same, w tych samych miejscach co chwilę po przeszczepie u hindusów. Zabrakło płynnego przejścia w donor 

• 3 weeks later...
  • Members
Napisano

W moim przypadku nie będzie to zaskoczenie, pomógł nizoral. Stosuje nadal raz w tygodniu lub raz na 10 dni .

Dodatkowo nie przebywanie w suchych i wilgotnych miejscach. 

Być może masz źle dobrany szampon.

• Members
Napisano

U mnie nizoral leci dwa razy w tygodniu, na codzień mam jakis delikatny bez slsow, ja kiedyś cierpiałem mega mocno na łupież (liceum), ale odkąd brałem fina to już totalnie nic mi się nie działo, aż do teraz 

• Members
Napisano

ketokonazol

head and shoulders mi też pomaga, ale to strasznie "agresywny" szampon który uzależnia, musisz go stosować cały czas i "ryć" skórę głowy żeby łupieżu nie było

Mam dostępne RU58841/ FIN topical

t.me/haircarepatryk

• Members
Napisano (edytowane)

kolejna sesja zdjęciowa, update już prawie 5 miesięczny ( minie za tydzień)

Wrzuciłem zdjęcia zarówno w świetle dziennym (pokojowym) jak i w łazience jak poprzednio + jedno gdzie jestem totalnie outdoorowo 

Generalnie większość już raczej wyrosła, ale liczę, że jeszcze będzie jeszcze gęściej. 

Ogólnie w końcu przestałem korzystać z mikrowłokien, i generalnie układanie włosów zajmuje mi mega mało czasu.

Na zdjęciach nie mam na głowie nic, są tylko wysuszone suszarką i uczesane.

IMG_1280.jpeg

IMG_1281.jpeg

IMG_1283.jpeg

IMG_1287.jpeg

IMG_1290.jpeg

IMG_1293.jpeg

IMG_1300.jpeg

IMG_1301.jpeg

IMG_1303.jpeg

IMG_1304.jpeg

IMG_1306.jpeg

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • Members
Napisano (edytowane)

Bonjour

Wstawiam update po 7 miesiącach od zabiegu

Od razu dodaje - mam trochę dłuższe włosy niż wcześniej bo jeszcze nie byłem u fryzjera w tym miesiącu 

B46929A9-9FFD-4D51-844C-E4A53D464872_1_201_a.jpeg

E6DD3ED0-A5C8-4B63-B399-1CA606B4A7D4_1_201_a.jpeg

833F1286-2019-4761-B813-AF3454DC4469_1_201_a.jpeg

image.png

image.png

• Like 2