Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano (edytowane)
8 godzin temu, irk98 napisał:

Znalazłeś kogoś kto kupował do polski/jakiegokolwiek państwa EU? Bo to i tak taniej niz ja płacę w Polsce xD

Ja kupuję zawsze wszystko z tej strony, nigdy nie miałem żadnych problemów. Paczka jest wysyłana z Bułgarii więc jest 0 szans żeby nie doszła

Może można też kupić w Ukrainie albo Białorusi tanio bez recepty tak jak w Turcji

Edytowane przez Lengfhh
  • Like 1
  • Members
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Lengfhh napisał:

Ja kupuję zawsze wszystko z tej strony, nigdy nie miałem żadnych problemów.

I takich konkretnych postów w tym wątku potrzeba. Dzięki.

W razie takiej potrzeby czy konieczności pewnie skorzystam z tej pharmy, mimo, że drogo.

A po Twoich efektach, można stwierdzić, że na pewno są to legitne i pewnie też oryginalne leki...

2 godziny temu, Lengfhh napisał:

Może można też kupić w Ukrainie albo Białorusi tanio bez recepty tak jak w Turcji

Na Ukrainie na pewno było można wszystko kupować bez recepty (i nawet było głośno o tym w netach), tyle, że to było co najmniej kilka lat temu, a teraz przez tę wojnę i sytuację pewnie jest gorzej z tym dla zwykłych ludzi, albo w ogóle gorzej i inaczej.

Co do Białorusi, to też tam było dość podobnie kiedyś (no może trochę gorzej jeśli chodzi o silniejsze leki), na forum jest też forumowicz pochodzący z Białorusi i mieszkający obecnie w Polsce, który bez problemu ogarniał sobie Avodart, ale wiem, że też z jakiś powodów później korzystał też z forum.

A co do Turcji to mogę potwierdzić tylko tyle, że Avodart był tam kiedyś dostępny bez recepty. 

EDIT:

A co do tytułowego androcur'u, to kiedyś zarówno oryginał jak i generyk był dostępny bez recepty na tej stronie: 

https://www.inhousepharmacy.vu/search.aspx?searchterm=androcur  

- choć sam z tej strony nigdy nie kupowałem akurat tego leku, ale kupowałem stamtąd Loniten i wszystko zawsze było ok. Problem w tym, że teraz od jakiegoś dłuższego czasu nie ma wysyłki do PL, ani leku Androcur na stanie.

I jeszcze kiedyś z tej strony można było kupić:

https://www.unitedpharmacies.md/Androcur-Cyproterone-Acetate.html

Jednak obecnie jest ten sam problem co w IHP.

Edytowane przez antydhtor

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano (edytowane)

W Turcji na pewno nadal można kupić wszystko bez recepty, kilka miesięcy temu rodzice tam byli na wakacjach i mi kupili dużo avodarta i kilka paczek bikalutamida. Androcur też na pewno można. Nawet w Hiszpanii można tylko trochę drożej, 20 euro za 1 paczkę avodarta

Edytowane przez Lengfhh
  • Like 1
  • Members
Napisano
5 godzin temu, Lengfhh napisał:

Ja kupuję zawsze wszystko z tej strony, nigdy nie miałem żadnych problemów. Paczka jest wysyłana z Bułgarii więc jest 0 szans żeby nie doszła

Nawet nie wiesz jak się cieszę na to info. Naprawiłeś mi dzień.

Niech kokos będzie z tobą.

• Members
Napisano
20 minut temu, irk98 napisał:

Nawet nie wiesz jak się cieszę na to info. Naprawiłeś mi dzień.

Niech kokos będzie z tobą.

Jeśli będziesz kupował z tej strony to nie kupuj crypto bo ich crypto adres nie działa teraz, wyślą ci emaila żeby zapłacić przez przelew bankowy

• Members
Napisano
15 godzin temu, Lengfhh napisał:

Jeśli będziesz kupował z tej strony to nie kupuj crypto bo ich crypto adres nie działa teraz, wyślą ci emaila żeby zapłacić przez przelew bankowy

A PayPal można tam płacić?

• Members
Napisano
4 godziny temu, Andrew3 napisał:

A PayPal można tam płacić?

Nie pytałem się, ja zawsze robiłem przelew. Możesz się zapytać ich, odpowiadają szybko

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano
11 minut temu, janek19802003 napisał:

Chciałam zapytać o wasze zdanie,  Jednocześnie stosuje proscar 1,25 i androcur 12,5 , czy jest sens stosowania obu? Co sądzicie o wielkości dawki?

Dla jednego będzie sens, dla drugiego bezsens. To samo z dawkami. Ja oprócz CPA biorę też duta i fina, codziennie.

Odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz dodatkowo blokować 5AR-DHT czy nie i będziesz miał odpowiedź. Fin w takiej sytuacji do drugorzędny i dodatkowy lek, jednak mała dawka CPA za pewne nie ma pełnego działania. Fin jest też stosowany u kobiet i osiągają zauważalne wyniki leczenia, a przecież nie mają wysokiego DHT, bo i T jest na niskim poziomie. Wnioski wyciągnij sam, i odpowiedz sobie też na pytanie jakie oczekiwania masz względem leczenia, i na jakie ustępstwa możesz pójść względem uboków.

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

• Members
Napisano (edytowane)

Bardzo pokrzepiający wątek. Sam korzystałem z różnych specyfików (wcierki naturalne, minoxy, nakłuwanie, finasterydy, dutasterydy, dr cyje, ru, jakieś żele, szampony itp. itd.)  Przez pewien czas już myślałem, że problem mam za sobą, ponieważ z głowy przestało prawie lecieć. Laba trwała może parę miesięcy i gdzieś od ponad roku powoli, ale nieubłaganie dalej widzę postępujące cofanie się linii. Zakola to jeszcze pół biedy, bo nigdy nie miałem idealnej linii. Problemem jest, że czubek coś zaczął marnieć.

Ogólnie kokosa miałem zamawiać w tamtym miesiącu, wiadomo jak to jednak jest. Tu choroba, tam coś wypadło i zakup przesunął się na luty. Mam nadzieję, że będę mógł tutaj z wami usiąść za parę miesięcy, będąc kolejnym bardzo zadowolonym konsumentem draży. Mimo wszystko ciężko być dobrej myśli, jeśli już tyle lat się z tym walczy bez jakichś większych efektów...

Edytowane przez getthru1
  • Members
Napisano

Ja podobnie, po wielu latach walki, mając 39 chyba zdecyduje się na 20mg CPA, jak to mówi anty, chuj jeszcze nikomu nie odpadł co najwyżej opadł. 😁

Ale jest to podyktowane tym, że miałem HT 5 lat temu i zaczyna się mocno przerzedzać poza przeszczepionymi włosami, a też wjebałem mnóstwo pieniędzy licząc z HT w leczenie tego pierdolonego upośledzenia

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Jakie badania warto robić co jakiś czas konsumując draże? Jestem daleki od tych, co straszą, że po 2 tabletkach po wątrobie, ale jednak zauważam wzrost popularności tego leku, co mnie dosyć cieszy.

-alat, aspat, ft3, ft4
-testosteron
-coś żeby wykryć szybko ewentualnego oponiaka

Co byście dodali?

• Like 1
  • Members
Napisano

Dobre pytanie, sam jestem zainteresowany tematem. Testosteron wiadomo, próby wątrobowe również (najlepiej zrobić też przed rozpoczęciem aby mieć poziom odniesienia), a wyjaśnisz dlaczego powinno się robić oznaczenia związane z tarczycą?

• Members
Napisano (edytowane)
W dniu 18.02.2025 o 20:00, irk98 napisał:

-testosteron

3 godziny temu, enson12 napisał:

Testosteron wiadomo, 

A co jak wyjdzie Wam poniżej normy ? ha ha

W dniu 18.02.2025 o 20:00, irk98 napisał:

Co byście dodali?

Masz kasę, czas, i chęci, to możesz sobie robić wszelkie badania jakie tylko chcesz. Tyle, aby żebyś po tym sobie nic nie wkręcał albo przekręcał... I żebyś nie popadł w jakąś paranoje czy histerię jeśli masz tendencję do wkręcania sobie czegoś.

3 godziny temu, enson12 napisał:

próby wątrobowe również (najlepiej zrobić też przed rozpoczęciem aby mieć poziom odniesienia),

Tak najlepiej aby mieć punkt odniesienia - i to dotyczy różnych wszystkich badań, a nie tylko prób wątrobowych. 

Jeśli chodzi o mnie to ja żadnych badań nie robię, bo i nie robiłem przed braniem leków ani w ogóle nigdy.  A w chwili obecnej wychodzę z założenia, że po co mam robić skoro nie mam punktów odniesienia, poza tym po co mam robić skoro nic mi nie dolega, nic mnie nie boli i nie czuję się źle, a do tego jeszcze nadgorliwość i ciekawość to pierwszy stopień do piekła. I  jeszcze jest powód aby nie dawać żadnych pieniędzy żadnym ludziom z kategorii ''służba zdrowia'' - bo ta działalność to zwyczajnie nie tylko żerowanie na czyimś nieszczęściu ale i na głupocie też...

Edytowane przez antydhtor

• 1 month later...
  • Members
Napisano (edytowane)

Witam.

Mam do zaoferowania Androcur 50mg/50 tabsów w ilościach dość sensownych. 280 zł/paczka. Przy większych zamówieniach możliwy rabat.

Dlaczego warto zakupić u mnie?

-Lek jest z polskiej dystrybucji, z polskiej apteki, nie od żadnych hindusów gdzie mogą wpierdzielić jakieś podróbki albo gorszy sort.

-Wysyłam z polski, paczkomatem, praktycznie od reki od momentu zaksięgowania zapłaty. Dyskrecja gwarantowana. Czas realizacji to maksymalnie parę dni, zazwyczaj 2~ (czasem zdarza się, że ciężko go zakupić).

-Forma zapłaty to albo blik, albo przelew za pomocą kryptowaluty monero.

-Leki wykupuje na bieżąco z apteki, więc mają dlugie daty ważności.

Użytkownik @irk98 korzystał juz wielokrotnie z moich usług i może potwierdzić, że towar jest legitny, z polskich aptek.

Wszelkie pytania, szczegóły - zapraszam na pw.

Pozdrawiam.

Edytowane przez pogromcapolskichaptek
a
  • 3 weeks later...