Members ElChapoGuzman Napisano 26 Sierpnia 2018 Members Napisano 26 Sierpnia 2018 Weźcie sie lamusy za odkładanie kasy na przeszczep a nie na nietypowe skutki uboczne leku wspomagających łysiejących polskie kartofle. Cytuj
Members Raelag Napisano 26 Sierpnia 2018 Members Napisano 26 Sierpnia 2018 To ludzie głównie mieszkający za granicą, dlatego USD. Prawdopodobnie można zapłacić w PLN. Jeszcze nie ma żadnych relacji. Przeszczep to nie kwestia pieniędzy, tylko bycia kandydatem. Zdobycie pieniędzy na przeszczepy to akurat najmniejszy problem. Cytuj
Members Lack Napisano 26 Sierpnia 2018 Members Napisano 26 Sierpnia 2018 Albo sypanie nanogenem waszych blond czaszek przy 10 graft/cm2 przy 10gr/cm2 to sobie możecie wiecie co posypać Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 26 Sierpnia 2018 Members Napisano 26 Sierpnia 2018 Jak zmierzasz do nw6 to można sobie przeszczepiać i przeszczepiać.Macie jakieś źródło kwasu, bo o ile chlorek litu można dostać na allegro to z kwasem będzie problem chyba że u dostawcy PTD. Cytuj
Members SzymonM Napisano 27 Sierpnia 2018 Members Napisano 27 Sierpnia 2018 Cooooo? Już? Myślałem, że poczekamy na relacje. A jak długo trzeba to stosować? Koszt za 90 dni przy 6mg/ml i 1ml to 3600. Nie wpakuję się póki nie będę wiedział, że to działa.Pojawia się pytanie jaka dawka daje najlepsze efekty pod względem ilość/efekt. Bo 6mg może być najlepsze ale niekoniecznie dwa razy lepsze niż 3mg. Może lepiej stosować 3mg zamiast 6mg ale dwa razy dłużej. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 27 Sierpnia 2018 Members Napisano 27 Sierpnia 2018 Też mi to nie pasi, ale kupuje minimalną ilości 0,3mg za te 200 zł i czekam z użyciem do jakiejś relacji, bo znając życie później będzie ciężko ekipe zebrać do kolejnego zamówienia, a 200 zł to nie jest kwota przez którą będę płakał (no może trochę), a jak zadziała to mam te 0,5 mg na dzień, a może i nawet 6mg na dzień na niewielki obszar (np 2x2 cm) żeby sprawdzić jak działa na mnie i czy w ogóle działa. Chyba że się mylę i będzie tutaj 45 osób żeby pyknąć ten 1g zamówienia. Cytuj
Members Raelag Napisano 27 Sierpnia 2018 Members Napisano 27 Sierpnia 2018 Spokojnie, jeśli tylko PTD-DBM będzie działać jak należy, to pojawią się kolejne grupowe zamówienia z całego świata. Chociaż szybko następnego może nie być, gdyż do niektórych osób dojdą probówki z dwóch zamówień i będą one miały zapas na dłuższy czas. Na relacje przyjdzie nam trochę poczekać, ponieważ wysyłki z Kanady są puszczane dopiero w tym tygodniu (produkcja niespodziewanie bardzo się przedłużyła). Cytuj
Members SzymonM Napisano 27 Sierpnia 2018 Members Napisano 27 Sierpnia 2018 Wiecie coś przez jak długi czas trzeba to stosować? Coś w tych pracach naukowych było o tym? Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 27 Sierpnia 2018 Members Napisano 27 Sierpnia 2018 Coś kojarzę że po 28 dniach miał już efekt (ale ręki nie dam obciąć). Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 30 Sierpnia 2018 Members Napisano 30 Sierpnia 2018 No i dobra kaska poszła, zobaczymy czy będzie szympans czy maszynka do golenia Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 3 Września 2018 Members Napisano 3 Września 2018 Panowie a wiemy coś z konferencji Choi'a ? Cytuj
Members Raelag Napisano 3 Września 2018 Members Napisano 3 Września 2018 Panowie a wiemy coś z konferencji Choi'a ? Niestety nie pojechał na konferencję do Japonii 17 sierpnia ze względu na brak czasu. W rozmowie jeszcze przed konferencją powiedział, że i tak nie zaprezentuje tam niczego, czego jeszcze nie wiemy. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 3 Września 2018 Members Napisano 3 Września 2018 Od chłop zapracowany Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 Dobra takie dodatkowe pytanie - czy etanol będzie można czymś zastąpić ? Cytuj
Members Raelag Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 Dobra takie dodatkowe pytanie - czy etanol będzie można czymś zastąpić ? Trudno powiedzieć. A co w nim w złego? Jakieś uczulenie? Na szczęście w Polsce 96% etanol jest łatwo dostępny. Nie we wszystkich krajach tak jest. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 Tak pytam, bo alko ogólnie niszczy skórę. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 No ogólnie nie podoba mi się pojazd dlatego pytam, wiem że pytam za bardzo w przód i może psioczę trochę, ale lubię wiedzieć czy są jakieś inne pomysły/rozwiązania itd.Ale i tak dzięki za odpowiedź. Cytuj
Members riki1977 Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 Też zauważyłem że alkohol źle wpływa na skóręA tym samym na włosy bo wysusza.A jak wysusza to skóra robi się skłonna do podrażnień a więc stan zapalny czyli sedno wypadania włosòw.Wg mnie włosy nie wypadną pomimo wysokich chormonów jak nie będzie stanu zapalnego a skóra będzie zdrowa. Dlatego zachęcam do zmiany pojazdu. Cytuj
Members antydhtor Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 Wg mnie włosy nie wypadną pomimo wysokich chormonów jak nie będzie stanu zapalnego a skóra będzie zdrowa. Nie wypadną pomimo wysokich hormonów, jeśli ktoś nie łysieje i nie ma tego z*ebaństwa genetycznego AGA/MPB. Na marginesie: ''hormony'' pisze się przez ''samo h''. Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members riki1977 Napisano 7 Września 2018 Members Napisano 7 Września 2018 Tak czy inaczej zwiększony stan zapalnyNapewno zwiększa łysienie.Jako pojazd może DMSO lub czarna woła Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 14 Września 2018 Members Napisano 14 Września 2018 Dla tych co jeszcze się zastanawiają w poniedziałek labo zamyka zamówienie. Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 15 Września 2018 Members Napisano 15 Września 2018 Powoli trzeba się przygotowywać więc:1. Jeśli chodzi o proporcje dla 0,3mg/ml na dzień to:Etanol 50mlWoda destylowana 30mlGlikol 20mlEwentualny kwas 72gno i składnik główny PTD-DBM 30mg Takie proporcje przy stosowaniu 1 ml na dzień powinny wystarczać na 100 dnioczywiście można zwiększyć dawkę PTD do 6mg/ml.2. Jak to rozrabiać w sensie całość od razu, czy może raz na 2 tygodnie w odpowiednich proporcjach ?3. Przechowujemy w lodówce ?4. Koszt przy założeniu że peptyd (0,3mg/ml)+etanol+glikol+kwas+woda destylowana to koszt jest mniejszy niż 3 zł na dzień czyli źle nie jest, wiadomo że wraz z wzrostem stężenia i dawki koszt może wzrosnąć do nawet 60 zł na dzień ale to już wersja eksklusive Jak się gdzieś pomyliłem to proszę o korektę może się przydać dla potomych i osób które zamówiły Cytuj
Members SzymonM Napisano 17 Września 2018 Members Napisano 17 Września 2018 Skusiłem się, ale wziąłem tylko 30mg.Będę to stosował jako zamiennik RU. bo cenowo wyjdzie podobnie.Jakie będziecie dawki stosować? Cytuj
Members jan_kasprzak_1989 Napisano 17 Września 2018 Members Napisano 17 Września 2018 Tak jak wyżej rozpisałem 0,3 (mg/ml)/dzieńzacznę od minimum, bo nie znamy skutków ubocznych i nie wiemy czy działa więc po co przepłacać.Pojawią się relacje to wtedy zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi