Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Members
Napisano

To ludzie głównie mieszkający za granicą, dlatego USD. Prawdopodobnie można zapłacić w PLN. Jeszcze nie ma żadnych relacji.

Przeszczep to nie kwestia pieniędzy, tylko bycia kandydatem. Zdobycie pieniędzy na przeszczepy to akurat najmniejszy problem.

• Members
Napisano

Albo sypanie nanogenem waszych blond czaszek przy 10 graft/cm2

przy 10gr/cm2 to sobie możecie wiecie co posypać

moja nowa mocna kuracja:

- szampon ziołowy

- witaminki

- nanogen lub sewich

Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!

• Members
Napisano

Cooooo?

Już? Myślałem, że poczekamy na relacje. A jak długo trzeba to stosować? Koszt za 90 dni przy 6mg/ml i 1ml to 3600. Nie wpakuję się póki nie będę wiedział, że to działa.

Pojawia się pytanie jaka dawka daje najlepsze efekty pod względem ilość/efekt. Bo 6mg może być najlepsze ale niekoniecznie dwa razy lepsze niż 3mg. Może lepiej stosować 3mg zamiast 6mg ale dwa razy dłużej.

• Members
Napisano

Też mi to nie pasi, ale kupuje minimalną ilości 0,3mg za te 200 zł i czekam z użyciem do jakiejś relacji, bo znając życie później będzie ciężko ekipe zebrać do kolejnego zamówienia, a 200 zł to nie jest kwota przez którą będę płakał (no może trochę), a jak zadziała to mam te 0,5 mg na dzień, a może i nawet 6mg na dzień na niewielki obszar (np 2x2 cm) żeby sprawdzić jak działa na mnie i czy w ogóle działa.

Chyba że się mylę i będzie tutaj 45 osób żeby pyknąć ten 1g zamówienia.

• Members
Napisano

Spokojnie, jeśli tylko PTD-DBM będzie działać jak należy, to pojawią się kolejne grupowe zamówienia z całego świata. Chociaż szybko następnego może nie być, gdyż do niektórych osób dojdą probówki z dwóch zamówień i będą one miały zapas na dłuższy czas. Na relacje przyjdzie nam trochę poczekać, ponieważ wysyłki z Kanady są puszczane dopiero w tym tygodniu (produkcja niespodziewanie bardzo się przedłużyła).

• Members
Napisano
Panowie a wiemy coś z konferencji Choi'a ?

Niestety nie pojechał na konferencję do Japonii 17 sierpnia ze względu na brak czasu. W rozmowie jeszcze przed konferencją powiedział, że i tak nie zaprezentuje tam niczego, czego jeszcze nie wiemy.

• Members
Napisano
Dobra takie dodatkowe pytanie - czy etanol będzie można czymś zastąpić ?

Trudno powiedzieć. A co w nim w złego? Jakieś uczulenie? Na szczęście w Polsce 96% etanol jest łatwo dostępny. Nie we wszystkich krajach tak jest.

• Members
Napisano

Też zauważyłem że alkohol źle wpływa na skórę

A tym samym na włosy bo wysusza.

A jak wysusza to skóra robi się skłonna do podrażnień a więc stan zapalny czyli sedno wypadania włosòw.

Wg mnie włosy nie wypadną pomimo wysokich chormonów jak nie będzie stanu zapalnego a skóra będzie zdrowa. Dlatego zachęcam do zmiany pojazdu.

• Members
Napisano
Wg mnie włosy nie wypadną pomimo wysokich chormonów jak nie będzie stanu zapalnego a skóra będzie zdrowa.

Nie wypadną pomimo wysokich hormonów, jeśli ktoś nie łysieje i nie ma tego z*ebaństwa genetycznego AGA/MPB.

Na marginesie: ''hormony'' pisze się przez ''samo h''.

Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów!

Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. 

Kokos & ''Łómnisz herlajn''

Smart Hair - 3D Hair & Beard System | Character Creator

• Members
Napisano

Powoli trzeba się przygotowywać więc:

1. Jeśli chodzi o proporcje dla 0,3mg/ml na dzień to:

Etanol 50ml

Woda destylowana 30ml

Glikol 20ml

Ewentualny kwas 72g

no i składnik główny PTD-DBM 30mg

Takie proporcje przy stosowaniu 1 ml na dzień powinny wystarczać na 100 dni

oczywiście można zwiększyć dawkę PTD do 6mg/ml.

2. Jak to rozrabiać w sensie całość od razu, czy może raz na 2 tygodnie w odpowiednich proporcjach ?

3. Przechowujemy w lodówce ?

4. Koszt przy założeniu że peptyd (0,3mg/ml)+etanol+glikol+kwas+woda destylowana to koszt jest mniejszy niż 3 zł na dzień czyli źle nie jest, wiadomo że wraz z wzrostem stężenia i dawki koszt może wzrosnąć do nawet 60 zł na dzień ale to już wersja eksklusive

Jak się gdzieś pomyliłem to proszę o korektę może się przydać dla potomych i osób które zamówiły