Members adas Napisano 9 Maja 2015 Members Napisano 9 Maja 2015 Jak alkohol ma być przeszkodą, jak pojazd do RU zawiera alkohol... Cytuj
Members ellipsis Napisano 14 Maja 2015 Members Napisano 14 Maja 2015 Witam, po jakim czasie regularnego stosowania RU można zaobserwować jakieś efekty. Wiadomo że nie chodzi o odrost tylko zatrzymanie. W wątku pojawiła się informacja że RU zaczyna działać po około 4-5 miesiącach regularnego stosowania. Ale z czego to wynika? Dlaczego to nie działa od razu? Używam miesiąc, ale póki co żadnych efektów... stąd to pytanie. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 14 Maja 2015 Autor Members Napisano 14 Maja 2015 Dlaczego po jedynym treningu na siłowni nie mamy od razu idealnego ciała? Głupie pytanie... Wynika to ze stopnia zaawansowania łysienia. Te 4-6 miesięcy to optymalny czas, niektórzy szybciej zareagują, inni później, a jeszcze inni wcale. Niestety nie jest to magiczny środek na łysienie tylko element kuracji, co prawda znaczący ale nie zawsze wystarczajacy... Żeby po 1 miesiącu coś zaobserwować znaczącego to musiałbyś reagować na substancje tak jak AngelOnTheEarth, który po finie w przeciągu kilku dni miał skutki pozytywne i negatywne Cytuj
Members adas Napisano 14 Maja 2015 Members Napisano 14 Maja 2015 Na zagranicznych forach pisali, że po dwóch tygodniach, ale z własnego doświadczenia mogę napisać, że około 3 miesiące aby zatrzymać wypadanie włosów (cudowne uczucie) - szkoda, że u mnie się coś zyebało... Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 14 Maja 2015 Napisano 14 Maja 2015 Na zagranicznych forach pisali, że po dwóch tygodniach, ale z własnego doświadczenia mogę napisać, że około 3 miesiące aby zatrzymać wypadanie włosów (cudowne uczucie) - szkoda, że u mnie się coś zyebało... Musisz zwrocic uwage na przeszlosc , co stosowales , ze bylo ok i czy nagle cos nie wywaliles z kuracji, albo nie zmieniles kolejnosci stosowania,dawek, ze sie pieprzy... To jest mega istotne przy srodkach stosowanych miejscowo... Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members adas Napisano 14 Maja 2015 Members Napisano 14 Maja 2015 Nic nie zmieniłem, może nawet więcej ml dawałem niż przedtem... Cytuj
Members antydhtor Napisano 16 Maja 2015 Members Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Edytowany przeze mnie na prośbę administratoraNIE WOLNO POD ŻADNYM POZOREM ROZPUSZCZAĆ FLUTAMIDU ANI INNYCH ANTYANDROGENÓW W KB I STOSOWAĆ NA SKÓRĘ BO TO PRZEZ TO JAJA USYCHAJĄ. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Gość Cytuj Ruch wyzwolenia mieszków włosowych spod okupacji androgenów! Post Balding Syndrome. Post ''Mature Hairline'' Syndrome. Post ''Male Hairline'' Syndrome. Post Dermatologists Syndrome. Post Some Hair Transplant - Doctors Syndrome. Kokos & ''Łómnisz herlajn''
Members ziom1990 Napisano 16 Maja 2015 Autor Members Napisano 16 Maja 2015 Wiem że KB solution to pojazd specjalny dla RU, ale czy ktoś go wypróbowywał w praktyce do innych specyfików niż RU? Np. do flutamidu albo cpa? On był testowany do RU, ale zasada działania polega na utrzymaniu odpowiedniego potencjału pomiędzy filmem jaki tworzy na powierzchni skóry, a organizmem. Przez co substancja działa lepiej miejscowo i jest dłużej uwalniana. Na chłopski rozum można porównać to do zasady działania magnesu. Podobnie działają usieciowane polimery w żelach. Nie ograniczy na pewno całkowicie działania substancji które mają długi czas połowicznego rozkładu w organizmie, dlatego też z naukowego punktu widzenia (zaznaczam że chodzi mi o ograniczenie skutków ubocznych, a nie wydłużenie uwalniania miejscowego) nie byłoby sensu testować go do takich substancji jak flutamid, finasteryd, dutasteryd Cytuj
Members HairAvenger Napisano 16 Maja 2015 Members Napisano 16 Maja 2015 Jakie pojemniki najlepsze są do mieszania i przechowywania mieszanki, wiem tylko że mają być szklane, ale jakieś konkretne sugestie? Jak zamierzam używać powiedzmy 0,6 - 0,7 ml dziennie to zrobić proporcję 95 Kb do 5 Ru czy lepiej podzielić na mniejsze? Jeśli użyję Ru na wieczór, to czy jest konieczność mycia głowy rano? Czy koniecznie trzeba szorować szamponem? Ostatnie może głupie pytanie, ale jaki jest stosunek objętości do wagi KB. Jeśli kupię 60 ml i odmierzę z tego 35 g to gdzie przechowywać resztę i jak długo? Cytuj
Members Andrzej Napisano 17 Maja 2015 Members Napisano 17 Maja 2015 Witam mam pytanie jako że jestem zielony w tym temacie jak na razie,wiem że dla was to juz rutyna ja dopiero zaczynam przyswajac wiedze na temat walki z łyśieniem.Jest dostępne do kupienia w Polsce gotowe RU58841?znalazłem gdzieś,ale to chyba sklep w USA.https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... 4037,d.bGQ Cytuj
Members quartz Napisano 18 Maja 2015 Members Napisano 18 Maja 2015 Rozrobione RU ma mały termin przydatności. Cytuj
Members lk19 Napisano 18 Maja 2015 Members Napisano 18 Maja 2015 WWitam Prosze o potwierdzenie czy Ru (proszek) przechowujemy w zamrazarce Cytuj
Members ziom1990 Napisano 19 Maja 2015 Autor Members Napisano 19 Maja 2015 WWitam Prosze o potwierdzenie czy Ru (proszek) przechowujemy w zamrazarce Tak, w min. -20C ma 2 lata przydatności Cytuj
Members lk19 Napisano 22 Maja 2015 Members Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Dzięki za odpowiedź ziom. Naprawdę przydałby się FAQ, byś miał więcej zamówień. Ludzie nie zamawiają bo nei wiedzą o co chodzi .Ostatnie pytania: 1. Rozumiem żeby zmieszać RU z KB sol, trzeba najpierw wyjąć RU i je rozmrozić? Czy od razu wrzucać do mieszanki ? 2. Proporcje ?3. Mieszanie, czy mam po prostu wrzucić 3,2 grama RU do szklanej buteleczki z KB sol 110ml i mieszać? To wszystko ? I taka mieszanka może stać do kilku miesięcy w temperaturze pokojowej ? Edytowane 22 Maja 2015 przez Gość Cytuj
Members ziom1990 Napisano 22 Maja 2015 Autor Members Napisano 22 Maja 2015 Ze sklepu masz koncentrat, musisz go wymieszać ze spirytusem, dopiero później dodajesz ru . Przeczytaj wątek sklepu, bylo to walkowane kilka razy Nie będzie FAQ, wszystko jest na forum i lepiej żeby zamawiali ludzie którzy mają pojęcie i dla takich jest ten sklep. Jak ktoś nie zna podstaw to lepiej żeby odpuścil. Jeżeli chcesz 3% to robisz KB3 (znowu odsyłam do wątku sklepu internetowego). Odmierzasz w proporcji 3 RU : 97 KB3 i mieszasz nie rozmrazasz Cytuj
Members lk19 Napisano 22 Maja 2015 Members Napisano 22 Maja 2015 Dzięki jeszcze raz. Tamten wątek jest o wiele bardziej wartościowy. Już wiem co i jak Cytuj
Members przemas1989 Napisano 23 Maja 2015 Members Napisano 23 Maja 2015 Witam, pytanie od o odmierzanie RU w roztworze kb+eth.Wczoraj próbowałem przesypać RU do buteleczki, ale niestety trochę wysypało się poza nią, a jak wiadomo proszek jest bardzo drogi i każdy mg jest na wagę złota .Jak to robicie?Myślałem żeby kupić jakąś małą łyżeczkę apteczną i żeby wszystko wchodziło do małej buteleczki 20 ml a następnie nakładać strzykawką insulinową 1ml. Cytuj
Members mali118 Napisano 23 Maja 2015 Members Napisano 23 Maja 2015 ja do odmierzania na wadze ru zrobilem taka tacke na wymiar wagi z kawalka tektury, pozaginalem 3 boki na ksztalt trojkata, zostawiajac jeden "dziubek" nie zamkniety, nastepnie skleisz tasma i masz bez wyadawania kasy. Cytuj
Members charlie Napisano 24 Maja 2015 Members Napisano 24 Maja 2015 Jednak Neogenic jako nosnik RU jest super Cytuj
Members bolonka Napisano 29 Maja 2015 Members Napisano 29 Maja 2015 Ja używam RU w kb 5% i muszę przyznać że jakoś to szybko działa już po niecałych 2 tyg. zmniejszenie wypadania i mniejsza aktywność gruczołów łojowych Cytuj
Members anon Napisano 6 Czerwca 2015 Members Napisano 6 Czerwca 2015 Przystępnie przedstawiony mechanizm działania RU i innych: Cytuj
Members rzoohfa Napisano 14 Czerwca 2015 Members Napisano 14 Czerwca 2015 panowie a macie jakis pomysl a propo stosowania ru np w lecie kiedy sa upaly i wiadomo ze czlowiek ledwo sie ruszy i jest spocony ? wiem ze najlepiej jest stosowac je rano i zmywac wieczorem, ale jakby nie patrzec to eliminuje wszelkie aktywnosci przez caly dzien - zero sportu itd, nie mowie juz o sytuacji w ktorej ktos (tak jak ja) latwo sie poci jak tylko zrobi sie goraco. z tego co wyczytalem na forum to kilka osob stosuje na noc i jakos daja rade, co sadzicie ? Cytuj
Members wonski Napisano 14 Czerwca 2015 Members Napisano 14 Czerwca 2015 panowie a macie jakis pomysl a propo stosowania ru np w lecie kiedy sa upaly i wiadomo ze czlowiek ledwo sie ruszy i jest spocony ? wiem ze najlepiej jest stosowac je rano i zmywac wieczorem, ale jakby nie patrzec to eliminuje wszelkie aktywnosci przez caly dzien - zero sportu itd, nie mowie juz o sytuacji w ktorej ktos (tak jak ja) latwo sie poci jak tylko zrobi sie goraco. z tego co wyczytalem na forum to kilka osob stosuje na noc i jakos daja rade, co sadzicie ?Innej możliwości niż nie stosowanie na nocy nie widzę. Musiał bym chyba cały dzień w domu siedzieć i przemieszczać się jedynie w klimatyzowanym samochodzie by się nie spocic. Wiec musiał wybierać, albo kuracja albo przyjemności. Na pewno wybrał bym to drugie, jeżeli nie było by innego wyjścia. Dla tego stosuje na noc ale mniejsza dawkę. Cytuj
Members sugaar Napisano 14 Czerwca 2015 Members Napisano 14 Czerwca 2015 To zależy co rozumieć przez słowo noc. U mnie noc to tylko 6 h, więc jakbym miał nakładać Ru na 6 h na dobę , to taka kuracja nie miałaby sensu . Cytuj
Members rzoohfa Napisano 14 Czerwca 2015 Members Napisano 14 Czerwca 2015 A to minimum to powiedzmy ile, 10-12h ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi